Jouw thuiswerkplek inrichten met wanddecoratie van Walljar - Walljar

We zijn inmiddels al een jaar verder sinds corona ons land is binnengetreden. Velen van ons hebben hierdoor een flinke switch moeten maken in het dagelijks leven; opeens was thuiswerken de norm geworden. In plaats van op kantoor te werken hebben we van ons thuisfront een kantoor moeten creëren. Maar hoe ga ik die thuiswerkplek inrichten?

Ondanks dat het al zo lang gaande is, blijft het wennen. Iedereen struggled nog steeds met periodes waarin hij of zij er totaal doorheen zit en met moeite het bed uitstapt. Wellicht met wat wanddecoratie en andere tips sla jij je hier een stuk sterker doorheen! Wij helpen je graag met het inrichten van jouw thuiswerkplek.

Maak het gezellig 

Werk jij productief op een kantoor waar geen gezellige sfeer hangt? Of voel je je veel meer gemotiveerd om lekker aan de slag te gaan in een ruimte waar het netjes, schoon en gezellig is? Dit is zó belangrijk! Maak er een georganiseerde plek van en decoreer de ruimte. Thuiswerkplek inrichten is nog nooit zo makkelijk geweest met onderstaande manieren!

1. Decoreer je wand met fotografie

Als je van fotografie houdt, zijn de muren van je thuiswerkplek niet minder dan een galerieruimte! Een thuiswerkplek inrichten met dit soort wanddecoratie kan je een gevoel van voldoening geven. Bekijk bijvoorbeeld de vintage steden collectie met vintage foto’s van de mooiste steden van Nederland. 
Hofplein wanddecoratieHou jij je graag bezig met fotografie en schiet jij je eigen foto’s? Dan kun je ervoor kiezen deze kunst te laten drukken op posters, canvas of plexiglas

2. Hang motiverende kunst aan de muur 

 Als je merkt dat het je met moeite de dag doorkomt en op een punt komt dat je je motivatie verloren hebt, is het lastig deze terug te vinden. Motiverende kunst kan je hierbij helpen! Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de motivatie collectie: een collectie speciaal voor motivatie zoekers. In deze collectie zijn motiverende prints te vinden op posters, canvas en plexiglas Success island thuiskantoor

3. Gebruik natuurlijke prints 

Wanddecoraties van natuurelementen kunnen therapeutisch werken. Zeker als je geen groene vingers hebt en je toch wat groens in huis wilt halen, is dit een goede optie. Gebruik voor een thuiswerkplek inrichten bijvoorbeeld posters van planten, bloemen of landschappen om de ruimte wat rustiger te maken. 

4. Minimalisme is meer 

Voor de minimalisme fanatiekelingen onder ons; hou het lekker subtiel. Maak het niet te druk, gooi je wanden ook niet vol, maar kies voor simpele wanddecoratie. Line art bijvoorbeeld! Het is een populaire trend, maar waarom? Omdat minimalisme meer is! Je kan met iets simpels een heerlijke sfeer creëren, iets wat jouw thuiswerkplek wel kan gebruiken. 
Abstracte kunst kantoor

5. Creëer een fotowand waar je gelukkig van wordt

Wanddecoratie in de vorm van fotowanden is een unieke manier om jouw thuiswerkplek mee in te richten en de boel een beetje mee op te fleuren. Kies prints waar jij vrolijk van wordt en combineer ze. Zo heb je kunst om je heen hangen die, wanneer jij er even doorheen zit, je een beetje kunnen opvrolijken. De sfeer zal in ieder geval altijd een stuk beter zijn dan zonder die wanddecoratie

Galerijmuur thuiskantoor

Ken je iemand die deze tips kan gebruiken? 

Ken je iemand die ook wat tips kan gebruiken voor een thuiswerkplek inrichten? Deel het met je collega’s, vrienden of familie; iedereen kan in deze tijden wel wat inspiratie gebruiken! 

Ruimtes