Schilderijen aan de muur

Je hebt de leukste meubels uitgekozen en alles staat netjes op zijn plek. Leuke kussentjes, een mooi vloerkleed en hier en daar wat planten. Toch mist er wat. Wat ga je doen met alle kale wanden? Door die kale plekken ontbreekt er toch echt een gezellige sfeer! Hang er daarom wanddecoratie op. Met een aantal schilderijen aan de muur los je dit probleem zo op. Wij zetten de bestsellers voor je op een rijtje!

Abstracte schilderijen

Abstracte schilderijen aan de muur  

Het begrijpen van abstracte kunst lijkt volgens velen lastig, maar is heel eenvoudig. Eigenlijk heb je niet meer nodig dan een open geest en een groot inbeeldingsvermogen! Je kan abstracte kunst interpreteren zoals jij het wilt, en dat is waarom abstracte schilderijen aan de muur zo tof zijn. Het is tijdloos en geeft een moderne sfeer aan jouw interieur!

Fotografische schilderijen 

Zijn fotografische schilderijen meer jouw ding? Ook deze kun je vinden bij Walljar! In de fotografie collectie vind je de mooiste zwart wit schilderijen. Van prachtige steden, tot architectuur, portretten, voorwerpen en lichamen. Zo zit er altijd iets tussen dat bij jou past. 

Onze Marokko collectie bevat fotografie van de mooiste plekken en gebouwen in Marokko. De foto’s binnen deze collectie hebben een prettige warme, en zachte gloed met prachtige kleuren. Zo kun je deze prints fantastisch combineren met andere schilderijen voor een mooie combinatie schilderijen aan de muur

Ben jij een echte voetbalfan? Dan zijn schilderijen aan de muur van onze voetbal collectie hetgeen waar je voor moet gaan. Binnen deze collectie vind je unieke foto’s van verschillende Nederlandse clubs. Actiemomenten, stadions, teamfoto’s…Kijk snel of jouw favoriete club ertussen zit! 
Fotografische schilderijen aan de muur

Botanische schilderijen

Botanische schilderijen aan de muur  

De botanische schilderijen van William Morris zijn uniek, kleurrijk en vrolijken jouw interieur echt op. Morris staat bekend om zijn bijzondere behang, prints en kleden. Zijn prints zijn onwijs hip om als schilderijen aan de muur toe te voegen en kunnen geweldig gecombineerd worden met andere schilderijen!

Landschap schilderijen

Landschap schilderijen aan de muur  

In de natuur voelen we ons kalmer, meer ontspannen en vaak ook gelukkiger. En dit valt te verklaren! Tijd doorbrengen in de natuur blijkt goed te zijn voor onze welzijn en gezondheid. Je kan echter niet dagelijks tot rust komen in de natuur. Neem daarom de natuur in huis met een prachtig landschap schilderij! Met landschap schilderijen aan de muur creëer je toch een beetje een zen sfeer die je ervaart in de natuur.

Meer ontdekken?

Hang je liever andere schilderijen aan de muur? Wij hebben nog veel meer collecties om uit te kiezen. Je ontdekt ze hier!

Collecties