Schilderijen in de keuken

De keuken is niet alleen de plek waar je komt om te koken en te eten, het is ook de plek waar je komt voor veel gezelligheid! Een schilderij voor in de keuken zorgt voor extra sfeer in de ruimte. Dat doe je met de fotowand Lemons. In deze blog lees je alles over deze fotowand!

Het kleurenpalet

Het kleurenpalet is eigenlijk een combinatie van zwart wit met verfrissende kleuren. De zwart wit kleuren zie je terugkomen in de typografie posters. De verfrissende kleuren zie je terug in de roze posters met de citroenen erop. De combinatie geeft een verfrissend en gezellig beeld, ideaal voor de keuken maar ook elke andere wand!

De posters in deze fotowand

De fotowand Lemons bestaat uit vier posters die bestaan uit zowel typografie posters als food posters. HIeronder een lijstje met de individuele designs:

Give Up Coffee

‘’I could give up coffee but I’m not a quitter.’’ Deze quote is natuurlijk perfect als schilderij voor in de keuken! Koffie is tenslotte nodig om de dag door te komen, daar wil je niet mee stoppen. Daarnaast is de typografie poster ook leuk op kantoor bij de coffee corner.

Schilderij voor in de keuken

Sliced Lemons

Denk je aan een schilderij voor in de keuken, denk je natuurlijk wanddecoratie met eten erop. Deze Sliced Lemons poster geeft de keuken een gezellige en verfrissende sfeer! Door de vrolijke kleuren krijg je meteen weer zin in de zomer. 

Schilderij voor in de keuken

Sliced Lemons II

Deze Sliced Lemons II poster is in exact dezelfde stijl als de vorige Sliced Lemons poster. Het past daarom erg goed bij elkaar en je wordt helemaal meegenomen in de tropische en gezellige sferen.

Schilderij voor in de keuken

Yay Coffee

In het verlengstuk van de Give Up Coffee poster is dit schilderij voor in de keuken enorm geschikt. Koffie heb je niet alleen nodig om de dag te komen, het is ook elke keer weer een yay momentje natuurlijk! 

Schilderij voor in de keuken

Voor extra inspiratie: zoek je naast deze fotowand nog meer inspiratie of extra wanddecoratie voor in de keuken? Lees onze blog over keuken schilderijen die perfecte wanddecoratie zijn voor in de keuken!

Final touches

Je krijgt natuurlijk al door te kijken naar de fotowand al zin in citroenen. Daarom is decoratie wat goed past bij het citroen schilderij voor in de keuken natuurlijk echte citroenen! Daarnaast hoeven er geen overbodige woonaccessoires in de keuken, dat is onpraktisch en oogt vaak rommelig. Juist door het rustig te houden krijgt de fotowand alle aandacht!

Must read: een fotowand van plexiglas is ideaal voor in de keuken. In deze blog lees je hier alles over!

Food & drinks collectie

Zoek jij een ander schilderij voor in de keuken? Onze food & drinks wanddecoratie bestaat uit de leukste en lekkerste wanddecoratie, ideaal voor de wand van jouw keuken dus! De poster This Kitchen Is For Dancing laat zien dat de keuken veel meer is dan een plek waar alleen gekookt wordt. Het is een plek waar mensen ook samen komen voor gezelligheid en om te dansen natuurlijk! Of de Banana Line Art, dit geeft de keuken een strakke en sfeervolle uitstraling. Kies jouw favoriete food & drinks wanddecoratie en hang het aan de muur!
Schilderijen in de keuken

Fotowand Lemons: ideaal schilderij voor in de keuken!

Een schilderij in de keuken vind je dus bij Walljar! Met de fotowand Lemons geef jij jouw keuken wand of elke andere wand een nieuwe en verfrissende uitstraling. En als je liever wat anders dan citroenen aan de muur wil hangen, kun je jouw favoriete schilderij voor in de keuken uitzoeken bij onze food & drinks collectie! 

Fotowanden