Rotterdam voetbal posters

Rotterdam heeft als enige stad in Nederland drie betaald voetbalverenigingen. Sparta Rotterdam, Feyenoord en SBV Excelsior. Deze drie verenigingen hebben elk hun eigen aanhang in Rotterdam en een heerlijk ouderwetse rivaliteit onder elkaar. Deze drie voetbalclubs vormen het kloppend hart van de sportstad Rotterdam.

De Rotterdam poster collectie

Wij hebben een fantastische collectie vintage voetbal posters uit Rotterdam. Een Rotterdam poster van alle drie de profclubs uit de stad, plus zelfs enkele van Xerxes. Wij geven jou de kans om je ruimtes te decoreren met historische prints van het Rotterdamse voetbal.

Feyenoord, Sparta en Excelsior hebben alle drie een schitterende historie vol met memorabele momenten waar jij als fan geen genoeg van kunt krijgen, zorg er nu voor dat deze herinneringen altijd bij je draagt met de Rotterdam poster van Walljar. Neem nu snel een kijkje in de collectie en selecteer de prints die jij aan je muur wilt hebben.

Feyenoord posters

Feyenoord behoort tot de traditionele top drie aan grootste clubs van Nederland en heeft een indrukwekkende historie en prijzenkast. De club heeft meerdere gouden periodes gekend en wedstrijden gespeeld die de supporters tot op de dag van vandaag op het netvlies hebben staan.

Met 15 landstitels, 13 KNVB Bekers en 4 Europese trofeeën heeft Feyenoord een geschiedenis om trots op te zijn. Zo was Feyenoord in 1970 de eerste Nederlandse voetbalclub die een Europese prijs wist te pakken en hiermee het Nederlandse voetbal op de kaart wist te zetten. Deze historische momenten hebben wij vastgelegd op een Rotterdam poster.

Feyenoord poster  

Ben jij een echte Feyenoorder? Dan moet jij onze Feyenoord posters van de gouden jaren ’60 en 70’ in huis halen. Kijk nu in onze collectie en breng deze herinneringen weer tot leven met een schitterende Rotterdam poster aan de muur!

Sparta Rotterdam poster

Sparta Rotterdam opgericht in 1888 is de oudste profclub in Nederland en heeft in haar bestaan zes landstitels en drie KNVB Bekers gewonnen. Sparta staat bekend om haar jeugdopleiding en heeft in haar geschiedenis al vele toekomstig internationals opgeleid. Legendarische namen zoals Danny Blind, Theo Laseroms en Pim Doesburg zijn allemaal via Sparta in het Nederlands elftal gekomen. Ook meerdere helden van nu zijn bij Sparta begonnen in de jeugdopleiding. Spelers zoals Memphis Depay, Kevin Strootman en Georginio Wijnaldum hebben allemaal het Sparta shirt aan gehad.

Sparta Rotterdam poster  

Wil jij vintage Sparta Rotterdam posters in huis halen? Kijk dan nu in onze vintage Rotterdam poster collectie en kies je favorieten uit!

SBV Excelsior posters

De club werd opgericht in 1902 en is inmiddels driemaal kampioen geweest van de Eerste divisie, en behaalde in 1930 de bekerfinale die werd verloren van Feyenoord. SBV Excelsior is een kleine club met een klein stadion en een relatief kleine begroting. Toch wist het in de 21e eeuw al 10  tien seizoenen in de Eredivisie te spelen en dit is natuurlijk een topprestatie. Deze kleine club heeft in haar geschiedenis zelfs vier internationals afgeleverd. Maarten Grobbe, Andwelé Slory, Arie Vermeer en Heimen Lagerwaard. Maar de bekendste oud Excelsior speler is natuurlijk de all time topscorer van het Nederlands elftal Robin van Persie die in de jeugd het Excelsior shirt droeg.

Excelsior poster  

Ben jij een echte Excelsior fan? Dan hebben wij schitterende SBV Excelsior voetbal posters voor jou met afbeeldingen van legendarische Excelsior momenten. Wil jij deze SBV Excelsior posters in je kamer ophangen? Check dan nu de collectie!


Hang nu een Rotterdam poster aan je muur!

Ben jij een echte fan van Rotterdams voetbal? Decoreer dan nu je muren met een Rotterdam poster van Walljar. Ga nu naar de webshop en bestel jouw favoriete Rotterdamse voetbal poster op canvas, plexiglas of poster!

Collecties