Rotterdam activiteiten

Ben jij een groot fan van onze havenstad en kan je geen genoeg krijgen van wat deze stad allemaal te bieden heeft. Wij hebben natuurlijk posters van Rotterdam, maar wil je de locaties ook eens in het echt bezoeken? Dan hebben wij drie toffe Rotterdam activiteiten voor je op een rijtje gezet.

Breng een bezoek aan De Kuip

De Kuip is de tweede woonkamer van elke Feyenoord fan. En eigenlijk moet iedere voetbalfan in Nederland deze tempel wel een keer bezocht hebben in hun leven. Daarom hebben wij voor de echte fans een poster ontworpen van De Kuip. Zo kun jij jouw favoriete club aan de muur hangen en met trots aan iedereen laten zien!

De Kuip poster Rotterdam Het stadion ontworpen door Leendert van der Vlugt werd in 1937 geopend en is door de jaren heen onder meer gebruikt voor tien Europese finales waarvan de laatste in 2002 toen Feyenoord in de eigen Kuip de UEFA Cup won. Ook is het stadion gebruikt tijdens Euro 2000, er zijn toen vijf wedstrijden gespeeld waaronder de EK-finale.

Andere vette Rotterdam activiteiten zijn natuurlijk concerten! De Kuip is door de jaren heen ook een podium geweest voor concerten van grootheden in de muziek: Prince, Michael Jackson, Bruce Springsteen, Madonna, Tina Turner, U2 en Pink Floyd zijn enkele van de artiesten die in De Kuip hebben opgetreden. 

Wil jij zelf een bezoekje brengen aan deze voetbaltempel? Dan is dit zeker mogelijk! Dit is dan ook één van onze favoriete Rotterdam activiteiten: rondleidingen in De Kuip. In De Kuip zijn er het hele jaar door rondleidingen. Tijdens de rondleiding krijg je alle bijzondere plekken van De Kuip te zien. Je gaat door de tunnel het veld op, mag plaatsnemen in de stoel van de coach in het perscentrum en je krijgt natuurlijk alle trofeeën te zien in het club museum. Ook kun je hier unieke beelden uit het verleden bekijken.

Wil jij een aandenken aan De Kuip aan je muur hebben? Bestel dan nu hier deze Rotterdam poster!

De Euromast

Andere Rotterdam activiteiten die Rotterdam te bieden heeft is het gebouw de Euromast. Wanneer je in Rotterdam ben is hij niet te missen, de Euromast is namelijk de hoogste toren van Nederland die open is voor het publiek. Met zijn 185 meter hoogte heb je een schitterend uitzicht over heel Rotterdam.

In de Euromast is er voor jou ook een hele hoop te doen. Voor de stoere bezoekers kun je abseilen van de Euromast af op een hoogte van 100 meter! Hiernaast kun je ook langsgaan in de brasserie voor koffie en gebak, lunch, brunch, high tea en diner. Ook kun je in de Euromast heerlijk overnachten in één van de suites en genieten van een spectaculair uitzicht over de stad Rotterdam!

Euromast poster Ben je een liefhebber van mooie gebouwen? Dan hebben wij de ideale poster voor jou. De print van de Euromast is te vinden in onze webshop en is beschikbaar op canvas, plexiglas en poster.

De lijnbaan

Zijn de Kuip en de Euromast misschien niet helemaal jouw ding en ga je liever winkelen? Dan heeft Rotterdam een heleboel voor je te bieden. Maar aan de top van de lijst staan dan toch echt de Lijnbaan.

Lijnbaan poster Rotterdam De lijnbaan is de nummer één winkelstraat en is het kloppend hart voor alle shoppers in Rotterdam. Met de vele grote- en internationale filialen kun je er veel winkelplezier beleven. Ben jij geïnteresseerd in vintage prints van de Lijnbaan check dan onze webshop en vind jouw unieke Rotterdam poster!


Vind jouw favoriete Rotterdam activiteiten!

Rotterdam heeft voor iedereen wel wat Rotterdam activiteiten te bieden. Er is enorm veel te doen en daarom hebben wij van alles wat onze havenstad te bieden heeft schitterende posters gemaakt. Ga nu naar onze webshop en vind jouw favoriete Rotterdam poster!

Collecties