Posterhangers

Als je op een nieuwe, verfrissende en trendy manier jouw favoriete posters wil ophangen zijn posterhangers echt perfect! Bij Walljar verkopen wij nu posterhangers in verschillende formaten om jouw posters mee op te hangen. In deze blog lees je hier alles over!

Posterhangers voor jouw favoriete posters!

Posterhangers zijn hangers om jouw posters mee op te hangen. Ze bestaan uit een aantal losse houten balken. Aan de bovenkant en aan de onderkant van de poster zitten houten balken vast. Aan de bovenste balk zit touw vast, zodat je de poster makkelijk op kan hangen. Bij de posterhanger wordt er verder geen gebruik gemaakt van een laagje van glas of plastic. Zo zie je de poster in zijn originele staat!

Posterhangers

Verschillende formaten

Bij Walljar hebben wij de posterhangers beschikbaar in de formaten 31 cm, 51 cm en 71 cm. Elke posterhanger heeft een dikte van 16 mm. Zo kun je ook nog eens variëren in het formaat!

Posterhanger 31 cm

De posterhanger van 31 cm is geschikt voor: de verticale posterformaten 13 x 18 cm, 20 x 30 cm en 30 x 40 cm en voor de horizontale posterformaten 13 x 18 cm en 20 x 30 cm.

Posterhanger 51 cm

De posterhanger van 51 cm is geschikt voor het verticale posterformaat van 40 x 60 cm en voor het horizontale poster formaat 30 x 40 cm. 

Posterhanger 71 cm

De posterhanger van 71 cm is geschikt voor het verticale posterformaat van 60 x 90 cm en voor het horizontale posterformaat 40 x 60 cm.  

Welk posterformaat je dus ook hebt, met de verschillende formaten van de posterhangers kan jij die poster gewoon ophangen!

Posterhanger

Hoe zet je de posters vast aan de posterhangers?

Aan de bovenkant van de poster zet je twee houten balkjes vast. Dit doe je ook aan de onderkant van de poster. Aan de binnenzijde van het hout zitten magneten, waardoor de houten balken goed om de poster blijven zitten en de poster op die manier onbeschadigd blijft. 

Posterhangers

Posterhangers: de voordelen 

Posterhangers brengen veel voordelen met zich mee, hieronder een lijstje waarom jij deze hangers moet kopen:

  • De poster blijft onbeschadigd door de magneten. 
  • Het geeft een nieuwe en stijlvolle uitstraling omdat het wat anders is dan de standaard fotolijsten!
  • Je ziet de poster zoals die daadwerkelijk is omdat er geen glas overheen zit. 
  • Het valt ook erg leuk te combineren bij een fotowand met andere posterhangers en fotolijsten. 
  • Wil je wisselen van poster? Dat gaat met dit ophangsysteem heel makkelijk en snel. 
  • De houten kleur van de posterhangers geeft de posters een extra warme uitstraling.
Posterhangers

Hang de posterhangers thuis op!

Posterhangers zijn makkelijk en stijlvol! De posters krijgen een nieuwe uitstraling en het valt ook nog eens leuk te combineren bij een fotowand. Ga naar onze website om jouw favoriete posters te bestellen en hang ze op met de posterhangers van Walljar! 

MaterialenTips & tricks