poster bladeren

Haal de natuur in huis met deze groene poster bladeren van planten. Een trend die je nu veel ziet is namelijk een urban jungle interieur, deze hoort helemaal thuis bij de planten liefhebbers. Misschien ben jij wel helemaal geen planten liefhebber en wil je wel graag groen in huis. Dan is deze fotowand perfect voor jou! 

De poster bladeren in deze fotowand

Een urban jungle interieur

Deze fotowand met poster bladeren is perfect voor een urban jungle interieur, in dit interieur worden stoere elementen zoals hout en beton gecombineerd met groene planten en natuurlijk groene accessoires. Hoe maak je nu een urban jungle interieur?
poster bladeren

Stap 1: Houd de basis rustig

Bij een urban jungle interieur ga je meestal los op de verschillende materialen en accessoires, kies daarom voor een rustige betonnen vloer of gietvloer. Daarnaast kun je de meubels zoals de bank en eettafel ook het beste rustig houden. Kies bijvoorbeeld voor een mooie houten tafel en een witte/grijze bank.
poster bladeren

Stap 2: Eyecatchers in de woonkamer

Een urban jungle bestaat ook uit moderne stadselementen, denk aan vette ijzeren balken, industriële kasten en ronde stoelen. Dit zullen de echte eyecatchers in de woonkamer worden!

Stap 3: De accessoires voor liefhebbers van groen

Dit jungle interieur is natuurlijk niet af zonder de benodigde groentinten, combineer daarom echte planten in pot met hangplanten en planten posters. Zo zijn de poster bladeren van hierboven een perfecte match voor dit interieur: niet te druk maar wel gezellig!
poster bladeren

Je kunt nooit genoeg poster bladeren hebben!

Wij hebben natuurlijk nog veel meer poster bladeren in onze plantencollectie. Check it out!

Fotowanden