Creëer de look: Fotowand planten - Walljar

Deze fotowand met planten posters is een van onze mooie fotowanden die perfect past bij de trend van een botanisch interieur. Een trend perfect voor liefhebbers van de natuur. Ben jij gek op deze trend? Lees dan snel verder! 

De botanische woontrend

De botanische woontrend kenmerkt zich natuurlijk aan veel planten en bloemen. Dit wordt vaak gecombineerd met natuurlijke materialen, zoals hout, riet en katoen. En natuurlijk zie je ook veel prints van bloemen en bladeren in een botanisch interieur. Daarom past deze fotowand met planten posters ook zo goed bij deze trend! De fotowand bestaat uit zes mooie planten posters:

Een groen interieur met planten posters 

Groen is een must voor in een botanisch interieur. De kleur groen is rustgevend en tegelijkertijd geeft het je interieur een gevoel van luxe. Groen is ook een vrij neutrale kleur die met veel verschillende kleuren gecombineerd kan worden. En omdat er zoveel verschillende tinten groen zijn is er voor iedereen wel een kleur groen. Met planten posters kun je verschillende groentinten combineren. 

Palm Leaves

Wie wil er nou niet onder een palmboom liggen? Deze planten poster geeft een tropisch tintje aan je interieur. Het groen steekt mooi af tegen de witte achtergrond. Wil je extra contrast? Lijst de poster dan mooi in in een zwarte lijst. Prachtig in z’n eentje of in combinatie met andere planten posters. 

planten posters

Be present 

Planten posters hoef je natuurlijk niet alleen maar te combineren met andere botanische elementen. Bij deze fotowand hebben wij gekozen om te combineren met een poster uit onze typografie collectie. Deze zwart witte print zorgt voor een mooi contrast in combinatie met alle planten posters. 

planten posters

Fern Leaves

De meeste varens houden niet van teveel zon en zijn op hun best in een licht vochtige omgeving. Maar deze varen doet het prima in elke omgeving. Geen schaduw of water nodig. Deze donker print staat prachtig in combinatie met de andere planten posters en in zowel een licht als donker interieur. 

planten posters

Eucalyptus

De eucalyptus is een van oorsprong Australische plant. Deze plant is er in verschillende kleuren van grijsgroen tot helder groen, zoals op deze planten poster. De groene tint steekt mooi af tegen de witte achtergrond. Hang ‘m op met een posterhanger of lijst ‘m in met andere planten posters

 planten posters

Donker groene plant

Een van de laatste planten posters in deze fotowand is deze prachtige print van een donkergroene plant. Doordat dit beeld een diep donkere kleur heeft, zal het je woning een gevoel van luxe geven. Hang de planten poster op een donkere wand voor een warme sfeer en tegen een lichte muur voor een mooi contrast. 

planten posters

Dew Drops 

Dew Drops is een prachtige afbeelding van een plant met dauwdruppels. In deze planten poster zit veel detail. Je ziet zowel de dauwdruppels als nerven van het blad haarscherp! Een erg mooie aanvulling op de andere planten posters in deze fotowand. 

planten posters

Shop jouw planten posters bij Walljar! 

Ben jij net zo enthousiast geworden van deze fotowand als wij? Shop dan snel de planten posters uit deze fotowand in onze webshop of stel zelf je fotowand samen! 

Fotowanden