Papegaai poster voor de dierenliefhebbers! - Walljar

Is de papegaai jouw lievelingsdier en vind je het een mooie verschijning? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! De papegaai bevindt zich als papegaai poster in onze dieren collectie op schilderijen en andere wanddecoratie. 

Papegaai

De papegaai is een tropische vogel met een prachtig uiterlijk. Hij valt onder de slimme dieren, heeft kleuren waar je erg vrolijk van wordt en sommige hebben een kenmerkend verenkleed. Verdere kenmerken van de papegaai zijn een sterke en gebogen snavel, een rechtopstaande houding en zijn geklauwde pootjes. Het woord papegaai stamt uit het Spaans “papagayo”. De dieren zijn vriendelijk en nieuwsgierig en zijn voor sommigen onder ons misschien wel maatjes voor het leven!

Waar komen papegaaien voor?

Papegaaien komen voornamelijk voor op het zuidelijke halfrond, met name in de tropen. Er zijn in de loop van de twintigste eeuw in het wild levende groepen in Nederland en België ontstaan door ontsnapping of bevrijd uit gevangenschap.

Papegaai poster

Le Cacatoès Noir

De kaketoe (soort papegaai) is een elegante vogel. Met zijn zwarte kop met pluimen is hij een speelse en bijzondere verschijning. Deze kaketoe is een roodstaartraafkaketoe (Calyptorhynchus banksii). 

Papegaaien schilderijen  

Deze papegaai poster is erg gedetailleerd en bijna ‘levend’ gemaakt. Hang het groot (ingelijst) op in de woonkamer, hal of geef de kaketoe een leuk plekje in een kleine lijst in de WC. Is deze kaketoe helemaal wat je zoekt? Bekijk hem hier!

 


Le Cacatoès 

Deze witte kaketoe is familie van de zwarte kaketoe. Ook deze kaketoe is een prachtige verschijning. Het is een Molukkenkaketoe (Cacatua moluccensis) met een grijze kop met grijze en rode pluimen, erg elegant!

Papegaaien schilderijen  

Vanwege zijn witte en lichte uitstraling is de witte kaketoe zeer geschikt voor in de slaapkamer! Ook in de hal of woonkamer zal deze papegaai poster mooi uitkomen. Enthousiast geworden? Bekijk hier de witte kaketoe!

 


L'Ara

De ara’s behoren tot de grootste groep papegaaien die er zijn. Het zijn lieve en aanhankelijke dieren. Deze ara is op een bijzondere wijze getekend. Het is net of hij wat wil gaan zeggen, of wil oppakken met zijn snavel. Door de tekenwijze is dit schilderij een stoere en gave illustratie! De subtiele aarde tinten matchen met verschillende interieurs.

Papegaaien schilderijen  

Deze papegaai poster is gaaf in de hal, woonkamer of kantoor kamer te hangen voor wat inspiratie en moois om naar te kijken. Enthousiast over? Bekijk hier de ara poster!


Papegaaien horen thuis in groepsverband 

Eén papegaai in je huis is leuk, laat staan meerdere papegaaien! Heb je in je huis de ruimte om meerdere schilderijen of posters op te hangen? Ga dan creatief te werk en hang meerdere papegaai posters op! Papegaaien zijn ten slotte groepsdieren! 

Doe een dierenvriend een papegaai poster cadeau!

Zoek je een goed cadeau voor een dierenliefhebber of specifieke papegaaien liefhebber? Onze papegaai poster is met liefde en tot in detail gemaakt. Wij zijn er zeker van dat het een perfect cadeau is en dat het iedere dieren/papegaai-liefhebber enthousiast maakt!

Bekijk de dieren collectie!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de rest van de dieren? Of wil je een papegaai in combinatie met een ander dier ophangen aan de wand? Klik dan hier voor alle dieren schilderijen en posters en kies jouw favoriet! 

Shined jouw papegaai in huis? Twijfel niet en stuur ons een leuke foto op naar info@walljar.com!

Collecties