Een online cadeaubon voor de interieur liefhebber! - Walljar

Een cadeau voor iemand uitkiezen kan erg lastig zijn. Als je iemand iets cadeau wilt geven voor in het interieur wordt het nog iets moeilijker. Een ideaal cadeau voor de interieur liefhebber is natuurlijk wanddecoratie. Bij Walljar hebben we posters, canvas schilderijen en plexiglas schilderijen. Maar hoe weet je nou wat iemand graag in zijn interieur wil hebben? 

De oplossing

Een online cadeaubon van Walljar is de oplossing. Met onze cadeaubon zal de interieur liefhebber erg blij zijn. De ontvanger kan zelf een keuze maken uit posters, plexiglas schilderijen en canvas schilderijen. 

Veel keus met een online cadeaubon

Met meer dan 2000 producten heeft de ontvanger veel om uit te kiezen. Hierdoor kan hij iets kiezen wat helemaal aansluit op de interieurstijl. De designs kunnen op verschillende materialen gedrukt worden. Daarnaast is er voor de posters de keuze uit verschillende lijsten en poster hangers om de posters mee op te hangen. 

Hoe werkt het? 

Wanneer je de online cadeaubon koopt, krijg je deze dezelfde dag via de e-mail opgestuurd. In deze mail staat een uniek nummer die de ontvanger kan invullen bij het afrekenen. Je kunt de mail delen met de ontvanger of je print de online cadeaubon om er een leuk persoonlijk kaartje van te maken. 

online cadeaubon

De opties

De online cadeaubon is beschikbaar in verschillende bedragen, zodat je de keus kunt maken welk bedrag je wilt geven. Je hebt de keus uit: 10, 25, 50, 100, 150, 250, 300, 350, 400, 450 en 500 euro. 

Voorwaarden

De cadeaubon is 2 jaar geldig vanaf de datum van uitgifte en kan worden gebruikt op walljar.com. Na de vervaldatum kan de kaart niet meer worden gebruikt als betaling of opnieuw worden geactiveerd. Ook wordt de resterende waarde niet teruggestort. Cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd of ingewisseld voor contant geld. 

Tips & tricks