Once Upon a Time on Hollywood

Once Upon a Time in Hollywood is de negende film met Quentin Tarantino als regisseur. Ook dit keer levert hij weer een klasse film af met hulp van enkele van de grootste namen in Hollywood. Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie en Al Pacino brengen het Hollywood uit 1969 schitterend tot leven en zorgen voor een top film die 10 Oscar nominaties binnenhaalde. Met meerdere sterke verhaallijnen, interessante personages en topacteurs was alles aanwezig om een prachtige film te maken en dit is absoluut gelukt.

Quentin Tarantino

Tarantino staat bekend als een regisseur met een compleet eigen stijl en dit komt ook in deze film weer naar voren. Once Upon a Time in Hollywood is een ode aan het Hollywood van 1969. Of zoals Tarantino zelf zei. “ Dit is het jaar dat me gevormd heeft. Ik was zes jaar oud, dit is mijn wereld en dit is mijn liefdesbrief aan Los Angeles."

Once Upon a Time on Hollywood
 

In Once Upon a Time in Hollywood probeert Tarantino meerdere verhaallijnen te laten samenkomen, met een fusie van echte gebeurtenissen en fictie zoals Tarantino in eerdere films ook al deed en het resultaat mag er wezen.

Must read: Waarom Pulp Fiction een meesterwerk is!

Once Upon a Time in Hollywood

De film brengt meerdere verhaallijnen samen. Als eerste volgen de fictieve personages Rick Dalton (DiCaprio) en Cliff Booth (Pitt). Dalton is een acteur die over zijn top heen is en samen met zijn stuntdubbel Booth probeert hun carrière een nieuwe leven in te blazen. Hiernaast volg je Sharon Tate (Robbie), een succesvolle actrice die naast Dalton komt wonen en misschien wel zijn ingang terug is naar de top van de filmindustrie. De verhalen van Dalton en Tate komen uiteindelijk bij elkaar uit. Net als in andere films van Tarantino mengt hij fictie en waargebeurde verhalen om zo een film te creëren die je vastgrijpt van begin tot eind.

Waarom jij deze film moet zien!

Er zijn een hoop redenen om van Once Upon a Time in Hollywood te houden en wij hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

  • Quentin Tarantino is in topvorm.
  • Leonardo DiCaprio brengt Rick Dalton op een fantastische manier tot leven.
  • Brad Pitt steelt de show als Cliff Booth.
  • Een fantastische performance van de tienjarige Julia Butters.
  • Bijrollen van levende legendes zoals Al Pacino en Kurt Russell.

Kortom, genoeg redenen om van deze film te gaan genieten.

Toffe film posters van Once Upon a Time in Hollywood

Ben jij op zoek naar toffe film posters van Once Upon a Time in Hollywood? Dan hebben wij vier toppers voor je klaarliggen. 

  • Once Upon a Time in Hollywood: Op deze film poster zie je Cliff Booth uit zijn crème gele Cadillac stappen op de Spahn Ranch.

  • Once Upon a Time in Hollywood II: Hier zie je Rick Dalton met een margarita in hand genieten in zijn zwembad. Deze film poster laat één van de belangrijkste scènes uit de film zien.

  • Once Upon a Time in Hollywood III: Dit is een poster van de feest scene in de Playboy mansion, op de film poster zie je een dansende Sharon Tate.

  • Once Upon a Time in Hollywood IV: Op deze film poster zie je de spannendste scène uit de film. Cliff Booth staat oog in oog met een lid van de Manson familie terwijl hij onder invloed is en de ander een pistool in handen heeft. 

Ben jij geïnteresseerd  in deze gave film posters van Once Upon a Time in Hollywood? Klik dan hier om deze toffe posters nu in huis te halen.
Once Upon a Time on HollywoodDit vind je misschien ook interessant: Film posters van klassieke Hollywood films

Haal onze film posters nu in huis!

Ben jij geïnteresseerd de film posters van Once upon a Time in Hollywood? Check dan nu de collectie en bestel nu jouw favoriete prints!

Collecties