natuurlijke wanddecoratie

Jouw interieur zal een rustgevend effect geven wanneer je gebruik maakt van natuurlijke wanddecoratie. Denk aan natuurlijke materialen of aan landschappen of dieren prints. Voor iedereen die gek is op de natuur!

Natuurlijk wonen, hoe doe ik dat?

Natuurlijk wonen doe je door het toevoegen van de houten meubels, rotan manden en lampen, jute en wollen kleden en plantjes in elke hoek van de kamer. Maar daarnaast is de natuurlijke wanddecoratie hetgeen wat dit interieur echt afmaakt. Kijk mee naar een aantal voorbeelden van natuurlijke wanddecoratie!

natuurlijke wanddecoratie

Een muur vol!

In onze collectie met fotobehang of zelfklevend fotobehang hebben wij verschillende prints met natuur, dieren en landschappen. Zo kun je een deel van jouw muur behangen of een hele wand! 

Tip! Lees onze blog: Eerste hulp bij behang plakken
natuurlijke wanddecoratie

Met een dieren design maak je zeker indruk

In onze dieren collectie kun je verschillende diersoorten terugvinden van safari dieren tot aan insecten. Zo zijn de kudde zebra’s hieronder een favoriet van ons door het vette kleurcontrast. Kies voor een zwart-witte print voor een vintage interieur met een natuurlijk tintje. Of voor een gekleurd design voor een landelijke woonkamer.
natuurlijke wanddecoratie

Droom weg bij jouw favoriete landschap

In onze natuur collectie kun je prachtige bergen, bossen, stranden en luchten vinden! Heb jij een plek waar je graag komt en het liefst elke dag aan herinnerd wordt? Hang dan de natuurlijke wanddecoratie van jouw favo plek aan de muur. Tip! Laat het design afdrukken op groot plexiglas om een echte eyecatcher te hebben in jouw natuurlijke woning!
natuurlijke wanddecoratie

Natuurlijke wanddecoratie: verschillende materialen

Al onze designs zijn te verkrijgen op verschillende materialen, kies uit:

Staat jouw gewenste materiaal er niet tussen? Open dan een chat en wij zullen kijken wat we kunnen doen voor jou.

Voor welke natuurlijke wanddecoratie ga jij?

Laat het ons weten door ons te taggen op instagram of stuur jouw foto naar info@walljar.com!

Collecties