Natuur posters

Een accessoire waardoor je helemaal kan wegzwijmelen en het liefst zo snel mogelijk terug gaat naar deze plek: dat is wat een natuur poster met je kan doen! Kijk mee naar onze 5 mooiste natuur posters!

1. Bled Slovenia

Wij kunnen wel met zekerheid zeggen dat dit meer in Bled het bekendste bezienswaardigheid is van Slovenië. Hoe vet is het om deze prachtige natuur poster bij jouw in de kamer op te hangen! Dit schilderij zal zeker een echte eyecatcher aan de wand zijn. Ben jij wel eens in Bled geweest?

Natuur posters

2. Hot Air Balloons

Wij nemen je mee naar de 3 beste locaties om heteluchtballonnen te spotten! Bekijk de heteluchtballonnen in Loire Valley in Frankrijk onder het genot van een heerlijk wijntje. Of bekijk de bijzondere rotsformaties in Cappadocia in Turkije. Of ga naar een heteluchtballon festival in Albuquerque in New Mexico. Hang deze natuur posters aan de wand als jij fan bent van ballonvaarten!
Natuur posters

3. Yosemite Valley

De glaciale vallei in Yosemite National Park is een uitzicht dat je echt gezien moet hebben! De Yosemite Valley is een echte trekpleister van California en heeft jaarlijks dan ook duizenden bezoekers. Haal de natuur posters van dit schitterende landschap nu in huis op als drieluik schilderij!

Natuur posters

4. Rio de Janeiro

Luisterend naar bossanova of bands met sambaballen in deze wereldstad: Rio de Janeiro! De stad die bekend staat om haar prachtige stranden zoals Copacabana en het standbeeld Cristo Redentor (Christus de Verlosser). Hoe vet om deze als natuur poster in groot formaat aan jouw muur te hangen. Tip! Bestel dit schilderij op plexiglas om de kleuren zo mooi mogelijk over te brengen.

Natuur posters

5. Brug in het woud

Ben jij een avonturier en houd je wel van een beetje uitdaging? Ga je altijd op wandel of fietsvakantie en kom je net zulke mooie bruggetjes tegen als deze? Hang deze natuur posters dan op om aan jouw leukste vakanties herinnerd te worden. 
Natuur poster

Waar zal jouw eerstvolgende trip zijn?

Wellicht heb je wel een eigen natuur poster die je graag aan de muur wilt hangen? Dan kun je jouw eigen foto insturen en maken wij er een uniek schilderij van!

Collecties