Motor poster

Maak kennis met stoere wanddecoratie: een Motorbike Fotowand. Als jij jouw wand een retro uitstraling wil geven is de fotowand Motorbike perfect voor jou! Door de grijstinten kleurenpalet, de newspaper poster, de vintage car poster en de motor poster blikt iedereen weer terug naar de tijd van vroeger.

Het kleurenpalet

De motor poster, vintage car en newspaper poster zijn allemaal in grijstinten. Dit zorgt voor een geborgen, serene en vintage sfeer. Combineer het met bijvoorbeeld een groene, blauwe of grijze tint op de muur. Het is zo namelijk de ideale basis om een retro interieur te creëren. 

De posters in deze fotowand

Om onze Motorbike fotowand look te creëren, zijn er in totaal drie verschillende posters gebruikt. Deze posters hebben allemaal een vintage uitstraling door het zwart wit design, de zwarte lijst en de witte kader. Dit vormt de ideale basis om jouw huis helemaal retro te maken! Hieronder vind je de posters die gebruikt zijn:

Motor poster

Vintage Car

Het past perfect bij de Newspaper poster, namelijk de ‘vintage car’! Op deze poster is een prachtige close up te zien van een oldtimer, waarbij de koplampen vrijwel alle aandacht trekken. Of je nu een echte autoliefhebber bent of de volledige motorbike fotowand wilt, deze vintage car poster is daar zeker een geschikte poster voor!

Zwart-wit fotokunst

Motor poster

De ideale motor poster is natuurlijk de poster met de ’motorbike’ erop! Deze prachtige poster heeft een retro uitstraling doordat de motor nog goed te zien. Daarnaast is ook deze poster gedrukt in grijstinten. De motoren komen uit portland, een grote stad in de Verenigde Staten.

Zwart-wit fotokunst

Newspaper

Van deze poster krijg je echt meteen nostalgische gevoelens. Je ziet een zwart-wit poster waarbij een man in een vintage jasje een krant vast heeft. Deze ’Newspaper’ poster is gemaakt in New York, waar dagelijks op straat kranten werden verkocht. Op de achtergrond zijn old timers te zien, dit zorgt dat het duidelijk te zien is uit welke tijd deze foto komt!

Zwart-wit fotokunst

Zwart wit fotokunst collectie

Naast deze zwart witte motor poster in de fotowand, hebben wij bij Walljar een uitgebreide collectie en zwart-wit fotokunst. Mocht je niet zo van vintage auto’s of van de motor poster houden, hebben wij heel veel zwart wit fotokunst dat voor iedereen geschikt is. Zo geeft deze Smoke poster van een rokende vrouw samen met deze Shoulder poster elke wand meteen een unieke uitstraling!  

Tip: Wil je nog meer lezen over zwart wit posters? Lees onze blog over hoe zwart wit posters karakter geven aan jouw interieur!

Final touches

Nu je drie retro posters aan jouw wand hebt hangen die samen een mooie fotowand vormen, is het tijd voor de final touches. Om de ruimte waar je de Motorbike fotowand hebt net zo stoer en retro te maken als de posters is het een tip om op zoek te gaan naar oude spullen die bijvoorbeeld ooit van jouw grootouders zijn geweest. Unieke decoratie zorgt voor het retro effect. Ook maken deze unieke decoratiestukken jouw huis meteen helemaal eigen!

Must read: een retro woonstijl past perfect bij de motorbike fotowand! Lees onze retro interieur blog om zo jouw eigen funky stijl te creëren. 

Motor poster aan jouw wand hangen!

Om jouw wand een stoere en retro uitstraling te geven is de Motorbike fotowand perfect. Door de Newspaper, de Vintage Car en de Motor poster op te hangen geef jij jouw wand meteen een nieuwe uitstraling! Ga snel naar onze website om de Fotowand Motorbike te bestellen!

Fotowanden