Mindfulness quotes

Een nieuwe collectie posters die een steentje bijdraagt aan jouw zelfverzekerdheid. Met deze mindfulness quotes zal jij inzien dat aandachtig leven en in het moment leven baat heeft bij jouw zelfontwikkeling. Kijk mee naar de 10 mooiste mindfulness quotes!

I am worthy

I am worthy of good things.

Je goed voelen begint bij jezelf, gun jezelf liefde en goede dingen. Dit kun je oefenen door lieve dingen over jezelf op te schrijven en op te hangen op een plek waar je elke dag komt zoals aan de spiegel of in jouw kledingkast. Wanneer je dit briefje ziet, lees dan hardop jouw briefje voor en geloof er echt in. Met deze mindfulness quotes zul je zien dat jouw eigenwaarde zeker zal stijgen!

Mindfulness quotes

You are more

You are more than the things that have been done to you.

Heb jij in het verleden dingen meegemaakt die je liever niet had willen meemaken? Bedenk dan dat jij meer bent dan de dingen die je hebt meegemaakt. Een nieuw begin is er voor iedereen, dus start vandaag en maak nieuwe mooie herinneringen samen met jouw vrienden, familie en geliefden. 

Mindfulness quotes

Attracting energy

Be the energy you want to attract.’

De energie waarmee jij je dag begint zal een wereld van verschil maken in jouw dag. Als je al chagrijnig begint zal jouw dag er zeker niet beter op worden. Maar begin jij met een lach op je gezicht dan zal je dit ook terug ontvangen!

Mindfulness quotes

Your value

Your value is not based on your productivity.

Jouw waarde is niet gebaseerd op jouw prestaties, maar juist op jouw persoonlijkheid, hoe je anderen behandeld, jouw compassie en ideeën en jouw unieke perspectief op het leven. Wees niet bang dat je wordt beoordeeld op jouw prestaties.

Mindfulness quotes

For You

Work on you for you.

Werk hard aan jezelf voor niemand anders dan jezelf. Want uiteindelijk heeft niemand anders dan jij hier wat aan. Met deze mindfulness quotes aan de muur zal jij een aandachtig leven lijden. 

Mindfulness quotes

Relax

Relax. You will end up where you're supposed to be.

Neem tijd voor jezelf, je komt uiteindelijk wel terecht waar je hoort te zijn. Het is goed om doelen te zetten, maar als dit een keertje niet lukt, dan is dit niet erg. Neem er de tijd voor! Met deze mindfulness quotes poster zal je er aan herinnerd worden om even te relaxen en stil te staan bij het moment. 

Mindfulness quotes

Productive

Taking care of yourself is productive.

Productiviteit heeft niet alleen met werken te maken, ook aan jezelf werken is productief. Wanneer je jezelf steeds beter leert kennen in jouw gedrag en reactie op situaties kun je in de toekomst beter inspelen op andere mensen. Met deze mindfulness quotes zal jij aan jezelf kunnen werken waardoor je steeds productiever wordt in het leven!

Mindfulness quotes

Don’t compare

Only compare yourself, to your previous self.

Vergelijk jezelf niet met anderen, maar met jezelf uit het verleden. Zie je in, dat je een enorme groei hebt meegemaakt? Wees dan trots op jezelf! Jezelf met anderen vergelijken heeft helemaal geen zin. Iedereen is namelijk uniek!

Mindfulness quotes

Being nice

Being a nice person means being nice to yourself as well.

Aardig zijn betekent niet alleen lief zijn voor anderen maar ook voor jezelf. We hebben allemaal wel eens dagen die wat minder gaan, dit hoort ook bij het leven. Leef in het moment en wees er bewust van dat ook dit komt en gaat. 

Mindfulness quotes

Prioritize boundaries

Stop feeling guilty about prioritizing your boundaries.

Met deze mindfulness quotes zal jij eraan herinnerd worden dat grenzen stellen voor jezelf belangrijk is. Je hoeft hier jezelf niet voor te verontschuldigen, want als jij voelt dat het niet goed is, dan is het het beste om naar dit gevoel te luisteren. 

Mindfulness quotes

Mindfulness quotes online bestellen bij Walljar

Al de bovenstaande mindfulness quotes zijn te bestellen bij Walljar in de Mindfulness collectie. In deze collectie kun je naast quotes ook abstracte vormen van mediterende vrouwen, kaarsen en stenen vinden. Ook kun je jouw eigen sterrenbeeld terugvinden. Zoek jouw favoriet nu!

Collecties