Creëer de look: Fotowand Mosaic Tiles - Walljar

Kom helemaal in de Marokkaanse sferen met de fotowand Mosaic Tiles. De verschillende Marokkaanse schilderijen zijn goed te combineren in elk interieur! Kijk snel mee naar de designs in deze fotowand.

De designs in de Marokkaanse fotowand 

Bij Walljar hebben we een mooie collectie met Marokkaanse posters. Met een aantal designs uit deze collectie hebben we fotowand Mosaic Tiles samengesteld. Voor een mooi symmetrisch effect hebben wij gekozen voor twee grote en twee kleinere ingelijste posters, maar je kunt ze natuurlijk ophangen in elk formaat of kiezen voor een andere lay-out. De Marokkaanse sfeer posters kun je hieronder gemakkelijk terugvinden. Natuurlijk kun je jouw gekozen Marokkaanse schilderijen ook verkrijgen als canvas schilderij of plexiglas schilderij.

Creëer jouw eigen Marokkaanse sfeer in huis

Snel een mooie sfeer in huis neerzetten in Marokkaanse stijl doe je met de volgende tips: 

  • Kies voor een Marokkaans vloerkleed. Hiermee geef je gelijk veel sfeer en eventueel kleur aan je interieur. Een kleed kan een echte eyecatcher zijn!
  • Marokkaanse tegeltjes zie je vaak in een mooi mozaïek. Dit kan prachtig staan in bijvoorbeeld je badkamer om een echt ontspannen sfeer neer te zetten. 
  • Kies voor Marokkaanse accessoires, zoals lampen en kelim kussens en verschillende poefjes. 
  • En natuurlijk een prachtig Marokkaans schilderij

Mosaic Tiles

Typerend voor Marokko zijn toch wel de leuke gekleurde tegeltjes en printjes. Dit zie je terug in veel architectuur door heel het land heen. Zo kun je in dit design Mosaic Tiles bijna alle kleuren van de regenboog wel terugvinden. Ook zie je op dit Marokkaans schilderij veel verschillende figuurtjes in het design in en rondom de gekleurde tegeltjes. Koop jouw Marokkaans schilderij nu bij Walljar!

Marokkaans schilderij

Moroccan Arches

Krijg jij bij deze fotowand ook niet gelijk het gevoel alsof je midden in Marokko staat? De Marokkaanse architectuur zit vol prachtige schatten. Erg typerend voor de architectuur van dit land zijn de vele bogen die je tegenkomt in verschillende soorten gebouwen. Met een Marokkaans schilderij als Mosaic Arch, Moroccan Architecture II of Golden Arches laat jij zien dat je deze prachtige architectuur waardeert. De gouden details die veel voorkomen in de Marokkaanse architectuur is ook helemaal een trend van nu in wanddecoratie. 

Marokkaans schilderij

Een Marokkaans schilderij in een Bohemian woonstijl

Een Marokkaans schilderij is een perfecte aanvulling in een bohemian woonstijl. Deze woonstijl is vooral heel ontspannen en persoonlijk. Er zitten geen regels aan vast, zoals bij veel andere woonstijlen wel het geval is. Het gaat erom dat jij je er goed in voelt. Natuurlijk zijn er wel typische kenmerken voor deze woonstijl.

  • Kleuren: Neutrale lichte tinten, gecombineerd met aardetinten en veel verschillende prints.
  • Materialen: Denk aan hout, rotan, zachte stoffen en andere natuurlijke materialen
  • Decoratie: Qua decoratie kun je alle kanten op. Uiteraard veel natuurlijke materialen, maar ook handgemaakte en vintage items, veel kussens en kleedjes en ook gouden, zilveren of koperen decoratie staat prachtig in een bohemian woonstijl. Daarnaast zien we ook veel planten in een bohemian interieur. 

Koop jouw Marokkaans schilderij nu bij Walljar

Ga jij voor de gehele fotowand of kies je liever een los design uit? Bekijk alle designs in de Marokko collectie.

Fotowanden