Lege muur decoreren op kantoor

Een lege muur: het is niet alleen saai, het zorgt er ook nog eens voor dat de sfeer in de werkruimte ongezellig is. Juist op kantoor waar iedereen zo productief bezig hoort te zijn, is het belangrijk dat de werksfeer goed is. Dit begint natuurlijk bij een lege muur decoreren! Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want wat zijn nou precies geschikte wanddecoraties voor op kantoor? Alles over een lege muur decoreren op kantoor lees je in deze blog!

Uitstraling op kantoor

Bij het lege muur decoreren is het allereerst van belang om goed na te denken welke uitstraling jij de muur wilt geven op kantoor. Op kantoor zijn er verschillende mogelijkheden wat je op kan hangen: van verschillende kantoor typetjes, kunstwerken, koffie posters tot aan inspirerende quotes. Hier lichten we verschillende soorten wanddecoratie toe die perfect zijn voor bij jou op kantoor:

1. Typetjes op kantoor

Iedereen op kantoor herkent dit wel: je hebt altijd wel die ene collega die precies een typetje is. Denk aan alle verschillende typetjes zoals: The Busy Bee, The Clown, The Inventor en The Latecomer.  De lege muur decoreren op kantoor doe je daarom door deze gezellige wanddecoratie op te hangen!
Kantoor wanddecoratie

2. Zwart-wit inspiratie

Een lege muur decoreren op kantoor doe je door minimalistische posters op te hangen met een duidelijke quotes erop. Zo raakt iedereen op kantoor meteen geïnspireerd! Hang bijvoorbeeld deze Think Big poster samen met deze Think Outside The Box I poster op. Dat geeft nog eens inspiratie om groter te denken. 

3. Koffie posters

Iets wat ons allemaal veel steun en energie brengt op kantoor is natuurlijk koffie! Of het nou bijvoorbeeld om een Cortado, Affogato, Cappuccino of een Espresso gaat, het zorgt ervoor dat we de dag zo goed en productief mogelijk doorkomen. Hang daarom deze leuke prints op! Deze koffie posters zijn ideaal om op te hangen bij de koffiehoek op kantoor
Koffie posters

4. Motivatie posters

Wanneer je weer motivatie nodig hebt, werken quotes zoals ‘Keep moving’, ’Rock Bottom Teaches You Lessons That Mountaintops Never Will’ of ‘Slow Progress is Still Progress’ heel goed. Zo wordt iedereen op kantoor natuurlijk meteen weer gemotiveerd om weer verder te werken! Bekijk onze gehele Motivatie collectie en kies jouw favoriete motiverende wanddecoratie. 

5. Quotes wanddecoratie

Walt Disney zei ooit: ‘All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.’ Dit is natuurlijk een inspirerende quote. Naast deze quote hebben wij ook quotes van onder andere Michelle Obama, Oprah Winfrey, Steve Jobs, Mark Zuckerberg en Elon Musk. Allemaal grootheden die op hun eigen manier iets hebben bereikt. Een lege muur decoreren op kantoor doe je door de quotes van deze grootheden op te hangen, zo heeft iedereen iets om om over na te denken en weer verder aan de slag te gaan!
Kantoor wanddecoratie

6. Abstracte kunst

Wil je gewoon wat anders dan al die inspirerende quotes? Ga dan voor abstracte designs! Het ziet er uniek uit en geeft het kantoor meteen een luxe uitstraling. Combineer bijvoorbeeld de Calming Shapes met de Shapes Water. Het ziet er rustgevend uit waardoor iedereen de stress van kantoor even vergeet! 
Kantoor wanddecoratie

Must read: naast de lege muur decoreren op kantoor ook het hele kantoor inrichten? Lees dan onze blog over kantoorinrichting inspiratie!

Lege muur decoreren op kantoor voor extra motivatie!

Of je nu wanddecoratie kiest met kantoor typetjes, koffie posters, zwart-wit inspiratie, motivatie wanddecoratie of quotes, uiteindelijk raakt iedereen op kantoor weer geïnspireerd om aan de slag te gaan en zo productief mogelijk bezig te zijn. De lege muur decoreren op kantoor doe je dus door jouw favoriete kantoor wanddecoratie van Walljar te kiezen en op te hangen!

Ruimtes