Landschap schilderij

Jouw favoriete landschap schilderij van Azië vind je bij Walljar! Wij hebben werkelijk waar de mooiste sightseeings van dit gigantische continent. Veel van de mooiste plekjes op de wereld zijn hier te vinden. Of het nou een prachtige baai is, een reusachtige berg of een glashelder meer, Walljar heeft het!

Een landschap schilderij van Ha Long Bay

Landschap schilderij  

Ha Long Bay Vietnam is een van de mooiste baaien ter wereld. Het schitterende helderblauwe water zal je werkelijk waar versteld doen staan. Het is samen met de groen begroeide rotsen een prachtige kleurcombinatie en bovendien een prachtig landschap schilderij voor in huis. 

Maak een cruise door de baai

Naast dat je met je ogen deze hemelse plaats kunt bewonderen zijn er ook leuke activiteiten die je kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld een leuke rondvaart maken door de uitgestrekte baai van Ha Long. Lekker met een cruiseschip langs de gigantische rotsen varen en foto’s maken, wie wil dat nou niet? 

Kajakken langs de floating market

Landschap schilderij  

Naast een cruise maken kun je het natuurlijk ook wat sportiever op zoeken. Je kunt namelijk ook een paar kajaks huren. Terwijl je dit doet kun je even een bezoek brengen aan de floating market in Ha Long Bay. 

De bewoners van de baai hebben namelijk schattige kraampjes op het water drijven waar zij zowel etenswaren als andere producten verkopen. Hier kun je gerust met je kajak even langs drijven om een koud drankje of frisse appel te kopen. 

Bekijk de diepe grotten van Ha Long Bay

De baai is niet compleet zonder haar prachtige grotten. Je kunt bij een bezoek aan deze adembenemende plekken, een rondleiding krijgen van een gids. Een aantal van de grotten hebben openingen aan de bovenkant van de grot. Door de opening schijnt er een schitterende lichtstraal de grot in wat de grot alleen maar mooier maakt. 

Het wat hogerop zoeken met een rondvlucht

Landschap schilderij  

Er is ook de optie om met een klein vliegtuigje een rondvlucht te maken over de uitgestrekte baai. Vanuit het vliegtuig kun je pas echte zien hoe groot de baai is en uit hoeveel eilandjes de baai wel niet bestaat. 

De parelkwekerij

Heb je ooit gezien hoe een parelkwekerij in zijn werk gaat? Vast niet! Dit is heel interessant. In Ha Long Bay is het water namelijk uiterst geschikt voor parelkwekerij. Eerst worden de oesters in netten gevangen. Vervolgens wordt de parel in de bek van de oesters geplaatst. 

Daarna wordt de bek van de oester gesloten en wordt het beest terug in het water gelaten. De oester groeit samen met de parel en na een bepaalde tijd worden de oesters weer opgevist en de parels verkocht op de floating market. 

Bij Walljar hebben wij 3 prachtige landschap schilderijen van deze baai. Het is het zeker waard om deze even te bekijken. Dit is namelijk echt een landschap schilderij dat je gewoon in huis wilt hebben. Je kunt urenlang genieten en helemaal tot rust komen van dit landschap schilderij

Is Ha Long Bay ook een van jouw favoriete landschappen?

Bestel dan één of meerdere van de 3 exemplaren uit de landschappen collectie van Walljar!

Collecties