Urban 90's interieur

Het is een van de grootste interieurtrends van dit jaar: een Urban 90’s interieur. Het bevat veel neon kleuren, street art en printjes gecombineerd met een urban living. Kijk mee naar hoe de urban nineties trend zich vertaalt in kleurrijke posters!

Een urban 90’s interieur: waar bestaat het uit?

In de nineties werd gebruik gemaakt van printjes, felle kleuren met onder andere neon en opmerkelijke meubels. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van ronde vormen in combinatie met kunststof en vintage meubels. In een urban interieur wordt gebruik gemaakt van grovere materialen zoals beton en staal. Combineer dit met elkaar en je creëert een urban 90’s interieur met vette 90’s posters!

Kleurrijke posters

Street art in jouw urban 90’s interieur

Een van de kenmerken van de urban 90’s stijl is streetart. Met het de kleurrijke posters van ’Los Angeles Graffiti Oog’ is jouw woonkamer meteen interessant. Daarnaast maakt het design ‘Los Angeles Graffiti Hart’ het helemaal af met de neon kleuren. Zet er een ronde groene bank naast en plaats een platenspeler in jouw woonkamer om het af te maken!

Kleurrijke posters met grafische patronen

Naast street art zijn ook grafische stijlen een kenmerkend onderdeel van de nineties. Je kunt dit makkelijk combineren door meerdere overeenkomende designs naast elkaar te hangen. Voeg een aantal zwarte accessoires toe om het geheel wat stoerder te maken. Zo kun je hieronder de volgende designs in onderstaande fotowand vinden:

Kleurrijke posters

Ronde vormen en vette 90's posters

In dit interieur komen ronde vormen vaak terug, zo kun je ronde tafels, lampen en stoelen of banken toevoegen. Hieronder kun je een rond vormige bank met kleurrijke posters in gele, paarse en roze kleuren terugzien. Shop de hele ‘Art has no rules fotowand’ hier.

Kleurrijke posters

Creëer nu jouw urban 90’s interieur met 90’s posters!

Heb jij inspiratie opgedaan en is het tijd om de accessoires in te slaan? Bestel dan nu jouw favoriete kleurrijke posters in onze webshop.

Collecties