Kinderkamer behang

Kinderkamer behang: Door een wand van de kinderkamer te behangen met leuk behang, heb je meteen een sfeervolle kinderkamer. Inspiratie voor het leukste kinderkamer behang lees je in deze blog!

Fotobehang van Walljar

Bij Walljar hebben wij een uitgebreid assortiment aan fotobehang. Ons behang is reukloos, waterdicht en UV bestendig. Daarnaast is het behang van hoge kwaliteit en makkelijk op de muur te brengen. Al met al veel voordelen en daardoor ideaal voor de de kinderkamer!

Kinderkamer behang

De keuze voor kinderkamer behang kan lastig zijn, omdat er veel keuze is en het behang erg zal opvallen in de kamer. Zie hier een aantal geschikte opties als kinderkamer behang:

1. Animal Map

Reis met jouw kind de wereld rond met deze Animal Map als kinderkamer behang! Dit fotobehang laat een wereldkaart zien met allemaal verschillende soorten dieren. Zo kan jij op een spelende wijs jouw kind kennis laten maken met alle dieren en de wereldkaart. Daarnaast ziet deze schattige fotobehang er ook nog eens super lief uit en maakt het van elke kinderkamer een feestje!

Kinderkamer behang

2. Friends of the Forest

Met dit Friends of the Forest kinderkamer behang breng je het bos in de kamer van jouw kind! Op het fotobehang zie je allemaal lieve dieren, planten en bladeren die je ook in het bos ziet. Zo heeft jouw kind allemaal nieuwe dierenvriendjes in de kamer!

Kinderkamer behang

3. Adventure in the Mountains

Op dit fotobehang zijn een aantal bergen te zien met skiliften, luchtballonnen, vogels en de zon met wolken. Neem jouw kind mee op Adventure in the Mountains met dit kinderkamer behang! Het kleurenpalet van geel, grijs, zwart en wit maakt dat het makkelijk valt te combineren met meubels voor de kinderkamer. 

Kinderkamer behang

4. Cute Sloths

Dit kinderkamer behang genaamd Cute Sloths laat schattige luiaards zien die aan bomen zitten te hangen. Verder zijn er bergen, vogels en wolken te zien. Net zoals Adventure in the Mountains bestaat het fotobehang uit de kleuren geel, grijs en wit. 

Kinderkamer behang

5. Colourful Safari

De krokodil, olifant, giraf, aap, papegaai en leeuw: op het kinderkamer behang Colourful Safari zijn al deze en nog veel meer andere dieren te zien! Zo heeft jouw kind alle dierenvriendjes in de kamer, dat brengt ongetwijfeld plezier. Daarnaast brengen al deze vrolijke dieren veel sfeer en gezelligheid in de kinderkamer!

Kinderkamer behang

6. Rocket in the Clouds

3…2…1…Daar gaat de raket! Op dit kinderkamer behang zie je een raket opstijgen. De achtergrond van het Rocket in the Clouds fotobehang bestaat uit bergen met sneeuw en een blauwe lucht met wolken. Neem jouw kind mee de lucht in door dit fotobehang op te hangen. Zo gaat jouw kleintje lekker op avontuur in deze kamer!

Kinderkamer behang

7. Kinderkamer behang: Happy Planets

Is jouw kind helemaal gek van de ruimte en alles wat daarbij komt kijken? Dan is dit Happy Planets kinderkamer behang perfect voor jouw kleintje! Dit fotobehang laat de ruimte zien met allemaal planeten met gezichten, sterren, marsmannetjes en ruimtevaarders. Zo kan jouw kind helemaal wegdromen in de ruimte en een eigen fantasiewereld creëren!

Kinderkamer behang

8. Nebula

Zoek je kinderkamer behang voor de wat oudere kinderen die heel erg van de ruimte houden? Dan is dit fotobehang Nebula perfect! Door het realistische fotobehang voelt het net alsof je in de ruimte bent en naar allemaal sterren aan het kijken bent. 

Kinderkamer behang

9. Mountain Jungle

Wil jij voor jouw kind een echte jungle slaapkamer creëren? Dan is deze Mountain Jungle kinderkamer behang perfect! Het tropische fotobehang laat verschillende soorten bladeren zien die je in jungle tegen kan komen. Door alle groentinten voelt het ook echt alsof je in de jungle bent! Jouw kind zal het fantastisch vinden om te spelen en te slapen in deze kinderkamer.

Kinderkamer behang

Kinderkamer behang koop je bij Walljar!

Bij Walljar hebben wij een uitgebreid assortiment aan fotobehang. Of je gaat voor een schattig behang met dieren of planten, of juist een realistischer behang van de ruimte of bladeren: het leukste kinderkamer behang vind je bij Walljar! Ga snel naar de website en bestel jouw favoriete kinderkamer behang

CollectiesRuimtes