Keuken wanddecoratie

Een plek in huis waar veel tijd wordt doorgebracht: de keuken. Daarom niet geheel onbelangrijk om hier een aantrekkelijke ruimte van te maken. Met keuken wanddecoratie is dit binnen no-time gedaan. Daarnaast is sommige wanddecoratie ook nog eens erg praktisch in de keuken. 

De perfecte aanrecht achterwand

Keuken wanddecoratie van plexiglas is de perfecte bescherming tegen spetters en ander vuil. Door de glimmende afwerking ziet dit er ook nog eens modern uit. Het materiaal plexiglas is gemakkelijk schoon te houden en is makkelijk afneembaar. 

Keuken wanddecoratie collecties

Er zijn verschillende collecties die goed aansluiten bij het thema van de keuken, hieronder kun je inspiratie opdoen om jouw keuken om te toveren tot een gezellige plek:

Let’s dance 

Eén van onze bestsellers in de typografie collectie is het design ‘’This kitchen is for dancing’’. Ben jij samen met jouw gezin altijd aan het dansen op de leukste hitjes tijdens het koken? Dan is deze vrolijke wanddecoratie natuurlijk perfect voor in jouw keuken.

Keuken wanddecoratie

Tipsy cocktails

De lekkerste cocktails vind je in deze collectie: van de Aviation cocktail en Mimosa’s tot aan de wat stoerder Old Fashioned cocktail. Eén van jouw vrienden helemaal gek op één van deze drankjes? Doe dan een poster cadeau!

Cocktail poster

Coffee addict

Kan jij niet zonder je koffie in de ochtend? Dan is deze koffie poster collectie echt wat voor jou. Je hebt vast wel een voorkeur voor cappuccino, een latte of één van de andere koffie’s in onze collectie. Hang jouw favoriet nu op als keuken wanddecoratie!
Keuken wanddecoratie

Een interieur om op te eten

De food collectie zit vol met kleurrijke kunst, van citroenen en avocado’s tot aan kersen posters. Hiermee maak je gegarandeerd een gezellige plek van jouw keuken!

Misschien interessant voor jou: onze Food & Drinks wanddecoratie collectie.

Keuken wanddecoratie

De leukste fotowand voor in de keuken

Naast een losse poster of plexiglas ophangen in de keuken, kun je natuurlijk ook meerdere posters ophangen! Zo kun je een fotowand maken helemaal in de stijl van de keuken. Deze fotowand bestaat uit een combinatie van line art, typografie en fotografie posters. Ontdek de hele keuken wanddecoratie fotowand hier.

Keuken wanddecoratie

Keuken wanddecoratie uitzoeken bij Walljar!

Zoek jouw favoriete keuken wanddecoratie uit in de Food & Drinks collectie van Walljar. Ga voor een ingelijste poster of plexiglas om er zeker van te zijn dat jouw wanddecoratie netjes blijft in deze ruimte.
Ruimtes