Keuken posters

De keuken is toch wel dé plek waar je elke ochtend komt voor koffie en waar je ‘s avonds bent om lekker te koken en te eten met vrienden of familie. Het is een plek waar je al met al veel tijd spendeert, het is daarom belangrijk dat de keuken een fijne plek is om te komen! Met onze fotowand yay coffee of met onze andere keuken posters maak je van jouw keuken weer een fijne plek. In deze blog lees je hier alles over!

Het kleurenpalet

Bij de yay coffee fotowand zijn vooral zachte kleuren te zien zoals crème wit en zalmroze. Dit geeft de keuken een rustige en sfeervolle uitstraling. 

De posters in de fotowand

De keuken posters zijn natuurlijk allemaal gerelateerd aan de keuken. Voor deze fotowand is gebruik gemaakt van de volgende posters:

Keuken poster

Perzik tak

Deze poster bevat twee perziken die nog hangen aan een tak. De illustratie bestaat uit zachte kleuren en heeft een passe partout. Alleen al door ernaar te kijken krijg je zin in deze heerlijke perziken!

Keuken poster

Yay coffee

Elke dag is het weer een geluksmomentje: koffie! De crème witte achtergrond met de duidelijke zwarte letters maken jouw liefde voor koffie meteen duidelijk. Hang deze keuken poster daarom op met trots!

Keuken poster

Flat White

Er zijn heel veel verschillende soorten koffie’s, de flat white is steeds populairder. Voor een leuke keuken poster is deze illustratie daarom ideaal. Met een dubbele shot espresso en opgeklopte melk maar jij dit populaire drankje zelf. 

Keuken poster

Keuken posters in alle soorten en maten

Naast de yay coffee fotowand zijn er voor de wanden bij de keuken natuurlijk heel veel andere opties op het gebied van wanddecoratie op te hangen. Onze food & drinks collectie is perfect voor de keuken. Leuke opties zijn:

1. Keuken posters met eten

Als je denkt aan keuken posters, denk je natuurlijk aan wanddecoratie met eten erop! Je krijgt er meteen trek van als je ernaar kijkt en dat is natuurlijk de bedoeling als je in de keuken bent. Hang bijvoorbeeld deze papaya wanddecoratie aan de muur.  Mocht je nou niet van papaya houden, hebben wij ook veel andere soorten fruit als wanddecoratie zoals deze pineapple of deze sliced lemons. Zo krijg jij direct zin in een van deze fruitsoorten en het brengt ook nog eens veel sfeer en gezelligheid met zich mee!

Keuken poster

2. Keuken posters met koffie

Koffie: iets wat bijna iedereen wel nodig heeft om energie te krijgen, of gewoon omdat het zo lekker is. Naast de flat white hebben wij bij Walljar een uitgebreide collectie van koffie designs als wanddecoratie. Hang bijvoorbeeld deze cappuccino poster op aan de muur in combinatie met deze americano. Zo krijg je meteen weer zin in jouw favoriete koffiesoort! 

Keuken poster

3. Line art posters

Line art is in de wanddecoratie een nieuwe trend wat steeds vaker bij verschillende interieuren te zien is. Door het minimalisme en de elegante stijl zijn line art posters ook heel erg geschikt als keuken posters! Hang bijvoorbeeld de chapagne line art poster op samen met deze apple line art poster. Of je voor donker of licht gaat, het maakt de keuken meteen helemaal af!

Keuken poster

Tip: Leer onze gehele line art collectie kennen door alles over onze line art posters in onze blog te lezen!

4. Cocktail posters

Stel je eens voor: je zit gezellig met elkaar te borrelen, onder het genot van een aantal heerlijke cocktails! Dat klinkt natuurlijk super gezellig. Met onze cocktail wanddecoratie breng jij deze gezelligheid in jouw keuken. Hang bijvoorbeeld deze Mojito Cocktail poster op. Of ben je meer een fan van de Mimosa Cocktail? Bij Walljar hebben wij een uitgebreide collectie aan cocktail wanddecoratie, dat zijn nog eens leuke keuken posters

Keuken poster

Must read: als jij van een kleurrijke keuken houdt, is een bohemian keuken wat voor jou! In deze blog lees je hier alle inspiratie en tips.

Creëer jouw eigen look bij de keuken

Of je gaat voor de yay coffee fotowand of voor andere leuke keuken posters: het maakt jouw keuken meteen een stuk gezelliger. Bekijk snel onze food & drinks collectie of bestel de fotowand yay coffee

FotowandenRuimtes