Kerstversiering

It’s the most wonderful time of the year: Kerst is weer aangebroken! Het is weer de voor gezellig in huis en knus binnen zitten met elkaar, veel kerstdiners, de kerstboom en natuurlijk kerstversiering! Maar wat is nu leuke kerstversiering en hoe versier je jouw huis zodat het een kersthuis wordt? In deze blog lees je tips voor de leukste kerstversiering!

Tip 1: De kerstboom

Dit zal bijna iedereen in huis hebben: de kerstboom. Ook voor de kerstboom is het belangrijk om geschikte kerstversiering in huis te hebben. Om de kerstboom mooi te versieren kun je een bepaald kleuren thema zoals: goud-donkerblauw of rood-zilver kiezen. Je kan ook kiezen om een thema in de boom te hangen, bijvoorbeeld allemaal kerstmannen en pinguïn hangers. Je kan het zo gek niet bedenken, het is tenslotte jouw kerstboom!

Interessant voor jou: Gebruik de code 'KERST' voor maar liefst 20% extra korting op alle wanddecoratie in onze webshop!
Kerstversiering

Tip 2: Kerstverlichting

Waarschijnlijk de favoriete kerstversiering van velen: kerstverlichting! Hoe meer kerstverlichting, hoe beter. Hang de verlichting in de kerstboom, rondom de trapleuning of leg het op een tafel. Wil je voorbijgangers blij maken? Hang dan kerstverlichting op in de (voor)tuin! En voor jezelf is het ook elke keer weer een feestje wanneer je thuis komt.
Kerstversiering

Tip 3: De Kerstman

Een ander typerende kerstversiering is natuurlijk de kerstman! Of je hem nu als kerstbal, grote zingende pop of als knuffel in je huis hebt liggen, de kerstman is een perfecte kerstversiering om voor een warme en gezellige sfeer te zorgen. Ook hier geldt weer: hoe meer kerstmannen, hoe beter. 
Kerstversiering

Tip 4: De Kerstkrans

Kerst hoort je uiteindelijk rust te brengen, de kerstkrans kan daarom ook zeker niet ontbreken bij de kerstversiering. De kerstkrans staat symbool voor oneindige liefde, geluk en bloei. Dat is nog eens een kerstgedachte! Je kan ook zelf een Kerstkrans maken door verschillende soorten takken aan elkaar vast te maken. Het is leuk om de kerstkrans aan de voordeur te hangen, maar je kan het ook op tafel leggen. 

Tip 5: De advent

Traditiegetrouw hoort de advent er ook bij! Dit is nog eens kerstversiering met een betekenis erachter. Elke zondag steek je weer een extra kaarsje aan om de aanloop van de geboorte van het kindje Jezus te vieren. Daarnaast staat een kaarsje branden symbool geloof en liefde. Zoek vier mooie kaarsen uit en steek er elke zondag nog één aan!
Kerstversiering

Tip 6: Nostalgische posters

Uiteindelijk is Kerst ook een tijd van nostalgie. We halen allemaal herinneringen op van vroeger en denken terug aan die goede, oude tijd. Onze Vintage poster collectie past hier perfect bij! Hang ze ingelijst aan de muur om de herinneringen van vroeger weer op te halen. 
Vintage poster

Tip 7: Kerstsokken

Dit is kerstversiering wat er niet alleen leuk uitziet, maar ook nog een functie heeft: kerstsokken. Grote kerstsokken zijn leuk om aan de open haard te hangen, maar mocht je dit nou niet zien zitten kan je ze natuurlijk ook altijd zelf aan doen!

Tip 8: Kussens en dekentjes

Naast kerstsokken zijn warme dekentjes en kussens voor op de bank ook heel erg fijn. Juist omdat het zo koud is buiten, zitten we natuurlijk graag knus en warm binnen. Je hoeft geen saaie kussens en dekentjes in te slaan, tegenwoordig heb je hele leuke kussens en dekentjes beschikbaar met allerlei diverse kerstprints! 
Kerstversiering

Een cadeautje van ons voor jou!

Kerst komt eraan en wij delen weer korting uit! Gebruik de code 'KERST' voor maar liefst 20% extra korting op alle wanddecoratie in onze webshop! Zo heb je in totaal 50% korting op alle producten! Profiteer van de korting en zoek wanddecoratie om cadeau te doen tot en met 26 december!

Tips & tricks