kantoor muurdecoratie

Een perfecte fotowand voor op kantoor, de kantoor typetjes die iedereen in zijn bedrijf wel heeft. Zo ken jij vast wel iemand die altijd te laat is, of iemand die altijd te druk is om even samen te sparren. Wij hebben een aantal van deze kantoor typetjes uitgelicht op kantoor muurdecoratie. Kijk mee naar de verschillende typetjes!

Het kleurenpalet

Een pastel kleurenpalet is gebruikt in de kantoor typetjes posters. Zachte paarse, gele groene en blauwe kleuren zullen tegen een saaie lege muur in een kantoorpand een gezellige aanvulling zijn. Doordat de kleuren pasteltinten en zachte kleuren zijn, zal het in elke kantoor een goede match zijn!

De posters in de fotowand

Iedereen kan zich wel herkennen in één van de kantoor typetjes. Daarom is deze muurdecoratie zo leuk voor op kantoor. De volgende kantoor muurdecoratie posters zijn gebruikt in deze fotowand:

Kantoor muurdecoratie

The Busy Bee

Deze persoon heeft altijd veel te doen en houdt ervan om bezig te zijn: ‘The Busy Bee’! Deze persoon heeft een actieve houding en zal je niet zo snel zien uren zien kletsen bij het koffiezetapparaat, want hij/zij moet weer aan de slag.

Kantoor muurdecoratie

The Latecomer

Je kent het wel: ‘The Latecomer’, een collega die áltijd te laat is. Wij vragen ons soms af hoe dit nu mogelijk is, maar diegene weet het toch altijd weer mooi te verwoorden waarom hij/ zij te laat is. Weet je nu niet hoe je moet dealen met zo’n iemand op kantoor? Dan hebben wij een goede oplossing voor jou. Laat iedereen beginnen tussen bijvoorbeeld 7:00 en 9:00 ‘s ochtends en spreek af dat je altijd 8 uur werkt. Zo zullen de vroege vogels beloond worden met vroeg klaar zijn en zullen de laatkomers gewoon wat langer doorwerken. 

Kantoor muurdecoratie

The Clown

The Clown’ in ons midden is degene met de gevatte grapjes, of jij het nu leuk vindt of niet deze persoon zal eindeloos door blijven gaan met zijn grappen. Wie is bij jou de clown op kantoor?

Kantoor muurdecoratie

The Inventor

Degene met de beste ideeën en plannen: ‘The Inventor’. Is er ook iemand die bij jou op kantoor werkt die altijd alle goede ideeën verzint? Dan past deze kantoor muurdecoratie bij jouw collega. Samen met deze persoon zou jij wel in alle meetings willen sparren!

Kantoor muurdecoratie

The Addict

En dan als laatst degene die veel te veel koffie drinkt en veel te lang bij het koffiezetapparaat blijft hangen: ‘The Addict’! Wellicht zou het voor deze persoon goed zijn om iets minder cafeïne binnen te krijgen, maar wie ben jij om te oordelen! Hang deze kantoor muurdecoratie op en wellicht zal dit het herkenningspunt zijn. ;)

Kantoor muurdecoratie

De kantoor muurdecoratie collectie

Kantoor muurdecoratie is tegenwoordig iets wat niet meer kan ontbreken om jouw werknemers te inspireren. Deze kantoor typetjes zijn leuk omdat het herkenning opwekt in het kantoor en iedereen zich wel met een typetje kan vergelijken. Zie alle kantoor typetjes in de kantoor muurdecoratie collectie.

Fotowanden