Je eigen foto op een canvasprint?

Ben jij op zoek naar iets origineels aan de wand voor thuis of in de werkomgeving? Dan zit je bij Walljar goed! Bij ons kun je een eigen design laten printen op plexiglas of canvas.

Eigen foto printen

‘’Inspiratie eigen design op kantoor’’

Wij hebben de optie om gepersonaliseerde prints te maken. Je kunt zelf kiezen of dit je favoriete familiefoto, je bedrijfslogo of misschien wel een inspirerende quote is. Je kan het zo gek niet verzinnen, en wij printen het voor je. Met deze print geef jij weer kleur aan jouw muren! Gepersonaliseerd geprinte canvasdoeken of plexiglas kunnen natuurlijk ook een mooi cadeau of relatiegeschenk zijn.

Jouw ontwerp

Weet je wat voor tekst je graag zou willen maar niet hoe dit ontworpen moet worden? Of weet je wat voor design je wilt, maar je hebt geen idee hoe je dit moet uitwerken? Werk samen met ons aan jouw ideale uitkomst. Onze ontwerpers kunnen jouw idee uitwerken.

Plexiglas ,canvas of een poster?

Je kunt bij ons jouw print laten drukken op plexiglas of canvas. Plexiglas heeft geen frame: de prints worden direct op de achterkant van het plexiglas gedrukt. De plaat heeft een dikte van 3 millimeter (5 millimeter dik op aanvraag) met gepolijste randen. Het plaatmateriaal heeft een glanzende en gladde afwerking. Plexiglas is geschikt voor zowel binnen en buiten door de waterbestendigheid van het glas.

Walljar plexiglas met boorgaten

Ga je liever voor een minder shiny look? Dan is het vertrouwde canvas een perfecte keuze: het is duurzaam, betaalbaar en bevat de kleur en textuur die je ervan verwacht. Door de full color bedrukking komen alle prints op canvas mooi tot uiting. Uiteraard wordt het doek verstevigd door middel van een houten frame van 4 cm dik. De full color bedrukking wordt met latex aangebracht, dit zorgt voor een geurloze print. Daarnaast is het doek voorzien van een B1-certificaat. Dit houdt in dat het doek brandvertragend werkt. Canvas is geschikt voor binnen en optioneel buiten.

Walljar canvasdoek

Ben je op zoek naar een poster? De prints zijn gedrukt op 240 grams satijn fotopapier, dit premium fotopapier geeft een matte uitstraling aan de print. Het ophangsysteem van de poster is een zwarte lijst (optioneel). De fotolijst kan zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen en geeft de print een moderne uitstraling. De fotolijst is zeer eenvoudig te bevestigen aan de muur, zo heb je jouw poster in een handomdraai aan de muur gehangen.

Walljar poster ingelijst

Afmetingen

De laatste stap is het kiezen van de ideale afmeting die bij jouw muur past. Hieronder staan de verschillende afmetingen voor een foto op canvas of plexiglas weergegeven.

Plexiglas                                               Canvas
30 x 45 CM                                          30 x 45 CM
40 x 60 CM                                          40 x 60 CM
60 x 90 CM                                          60 x 90 CM
75 x 100 CM                                        75 x 100 CM
80 x 120 CM                                        80 x 120 CM
120 x 180 CM                                      120 x 180 CM
150 x 225 CM

 

Inspiratie

Heb je interesse in je eigen foto op een canvasdoek of plexiglas? Neem dan contact met ons op! Voor meer wand inspiratie volg ons dan op Instagram, Facebook, LinkedIn of Pinterest! Meer over gepersonaliseerde prints lees je hier.

Gepersonaliseerde prints