Industrieel interieur

Een industrieel interieur is tegenwoordig ongetwijfeld een van de meest geliefde stijlen. Wat deze stijl zo speciaal maakt, is het sterke karakter in combinatie met gepolijste elementen: een prachtige mix! Maar wanneer het er op aan komt kan het lastig zijn om deze elementen op een harmonieuze manier te combineren. Ook het uitkiezen van passende decoraties horen hierbij. Wij zijn er om je te helpen! 

Metaal en hout

Rustiek hout en zichtbaar metaal vormen een perfecte combinatie voor een industrieel interieur. Voor vrijwel elke meubelstijl is het mogelijk om iets te vinden met een mix van metaal en hout. Dit is echt key voor een industrieel interieur

Zichtbare metalen balken, buizen en kanalen

Het zichtbaar maken van rauwe elementen is misschien niet altijd mogelijk, maar is wel kenmerkend voor een industrieel interieur. Om die fabrieksvibe te krijgen, is het belangrijk om de rauwe botten van jouw ruimte te laten zien. Door stalen balken, buizen en kanalen te laten zien, krijgt de ruimte een "onafgewerkte" look die precies de industriële sfeer geeft waar jij naar op zoek bent!

Een vleugje vintage en antieke stukken

Antieke of vintage designs passen perfect in een industrieel interieur, denk bijvoorbeeld aan ouderwetse decoraties. Vintage uitziende decoraties passen juist goed bij een industriële stijl! Wil je de wanden van de ruimte decoreren met wanddecoratie? Wij hebben een vintage collectie vol met prints die een hele goede toevoeging zijn aan een industrieel interieurIndustrieel interieur

Verlichting in een industrieel interieur

Er zijn tal van mogelijkheden wanneer je op zoek bent naar verlichting in een industrieel interieur. Maar er is één ding dat industrieel interieur speciaal maakt: het feit dat je van de eenvoudigste gloeilampen een statement-verlichting kan maken! Je kan kiezen voor een grote, kleine of dunne gloeilamp; er is voor ieder wat! Vaak zijn lampen met kettingen of zwart metaal perfect voor in jouw industriële ruimte.

Leer

Industrieel interieur
Leer is de oplossing om wat warmte toe te voegen aan een anders zo koude, metalen industriële ruimte. Vaak zie je zwarte leren banken of krukjes terugkomen in een industrieel interieur die de sfeer echt verbeteren!

Deel de industrieel interieur tips met anderen!

Ken je mensen die deze industrieel interieur tips wel kunnen gebruiken? Deel het met ze! Wil je zelf de kamers thuis gaan decoreren? Ontdek onze collecties!

Ruimtes