Herfst decoratie

De wisseling van de seizoenen is aangebroken. De frisse herfstlucht hangt in de lucht met bladeren die van de bomen vallen en je voelt de gezellige sfeer overal weer hangen. Het is tijd om jouw huisdecor te vervangen door iets wat meer past bij de herfstsferen. Hier zijn een aantal ideeën voor wat leuke herfst decoratie in jouw huis!

1. Gezellige lichtjes in en buiten huis 

Warm licht is een echte sfeermaker! Als jij een open haard in de woonkamer hebt, kun je deze natuurlijk aanzetten om de echte herfstsfeer te creëren. Maar wanneer je dit niet hebt kun je ook kaarsjes in huis halen om gezelligheid te creëren. Naast kaarsjes is ook buitenverlichting een goede optie als herfst decoratie
Herfst decoratie

2. Herfst decoratie: nieuwe kussens en dekentjes

De herfst is een tijd om lekker te gaan liggen met dat boek dat je de hele zomer al wilde lezen, of om de tv-programma's in te halen die je de afgelopen maanden hebt gemist! Wat is er beter dan lekker onder een deken te kruipen tegen de kussentjes aan met warm eten naast je?!

Dus waarom vervang je die oude kussens en dekentjes niet eens door iets comfortabelers en knussers? Kussentjes en dekens in mooie oranje, bruine of gele herfst kleuren zullen meteen een verandering maken in jouw woon of slaapkamer. Daarnaast kun je op een niet te koude dag, de dekens en kussens buiten leggen om te gebruiken als extra zitplaats als er gasten komen of gewoon zodat ze het er leuk uitziet als er geen bezoek is. Het kan nooit kwaad om een beetje herfst decoratie aan te brengen nog voor de winter komt. 

Herfst decoratie

3. Bloemen, bladeren en kastanjes als herfst decoratie

Maar niet alles hoeft met de seizoenen mee te veranderen. Het kopje koffie op deze koele ochtenden smaakt namelijk beter dan ooit, vooral als je de tijd neemt om even bij het raam te zitten en naar de veranderende kleuren buiten kijkt! Waarom haal je niet wat bloemen of bladeren uit de tuin naar binnen? Of haal wat nieuwe bloemen op de markt om in huis te zetten? Een prachtig herfstboeket kan elke kamer opfleuren en iedereen bekoren die het ziet. Herfstbladeren zijn een van de favorieten in deze tijd, omdat ze altijd zulke interessante vormen lijken te hebben! Een mooi boeket van bladeren kan elke kamer het gevoel van het herfstseizoen geven. 

Tip! Heb jij een kastanjeboom in de buurt? Verzamel kastanjes en gebruik dit als herfst decoratie
Herfst decoratie

4. Herfst posters

Heb jij al jaren lang dezelfde kunst aan de muur hangen? Dan is het tijd voor iets nieuws. Koop eens wat lijsten en wissel de posters met de seizoenen. Ontdek onze poster collectie nu!

Dus waar wacht je nog op? 

De buitenlucht heeft nu al een herfstgeur en er is geen reden waarom we onze huizen niet hetzelfde zouden laten doen! Probeer deze herfst decoratie ideeën eens uit!

Tips & tricks