Groningen poster

De trots van het noorden heeft veel te bieden voor jong en oud. Deze levendige stad is een plek waar je minstens één keer geweest moet zijn. Wij hebben een Groningen poster van alles wat Groningen te bieden heeft in onze Groningen collectie gezet, maar wil je de stad ook in het echt eens bezoeken? Dan hebben wij drie gave activiteiten voor je op een rijtje gezet.

Het Forum

De eerste activiteit is een bezoekje aan het Groninger Forum. Het Forum is het in 2019 geopende gloednieuwe culturele centrum van Groningen. Het Forum is de nieuwe samenkomstplek aan de Nieuwe Markt voor jong en oud in Groningen. Het Forum wordt ook wel de huiskamer van Groningen genoemd, omdat er het hele jaar door allerlei activiteiten worden georganiseerd voor bezoekers van jong en oud.

In het Forum kan je onder meer terecht voor films, docu’s, cursussen, workshops, talkshows, interviews, debatten en kinderactiviteiten. Er is een rooftop cinema en dakterras met uitzicht over heel de stad. Het Forum is dan ook absoluut een bezoekje waard wanneer je in Groningen bent.

Groningen poster  

Wil jij een aandenken van je bezoek aan het Forum? Bestel dan nu deze Groningen poster uit onze Groningen collectie.

Het Groninger museum

Het Groninger museum is één van de best bezochte attracties van de stad. Daarom is dit ook de tweede activiteit die wij aanraden! Het museum staat er al meer dan 25 jaar en heeft in de tussentijd een flinke kunstverzameling opgebouwd van de steentijd tot aan moderne kunst. Het museum is ontworpen door Alessandro Mendini en staat bekend om haar bizarre architectuur.

Het belangrijkste van een museum is uiteindelijk wat voor kunst ze aanbieden. Het personeel van het museum heeft ongelofelijk veel passie voor kunst en werken er elke dag aan om voor jou een zo interessant mogelijke collectie beschikbaar te hebben. Er wordt vooral gezocht naar bijzondere kunst, belangrijk erfgoed en kunst met postmodernistisch design.

Groningen poster  

Wil jij de Groningen poster van dit unieke museum in huis halen? Neem dan snel een kijkje op deze pagina!

FC Groningen Stadion

De laatste activiteit die we aanraden is een bezoekje aan of rondleiding in het FC Groningen Stadion. De officiële naam van het stadion is het Hitachi Capital Mobility Stadion en heeft natuurlijk één leidende functie en dat is het zijn van de thuisbasis voor de trots van het Noorden ‘FC Groningen’. Naast een stadion heeft het ook de functie als sportaccommodatie, woon appartement, bioscoopzaal, winkelcentrum en casino!

FC Groningen is een stabiele subtopper in de Eredivisie en heeft in haar geschiedenis vele grote voetballers voortgebracht. In het verleden moet je hierbij denken aan namen zoals Jan van Dijk, Peter Houtman en de broertjes Koeman. In het meer recentelijke verleden hebben enkele wereldtoppers hun kunsten vertoont in het noorden van Nederland. Arjen Robben, Luis Suárez en Virgil van Dijk hebben allemaal bij Groningen gespeeld voordat zij uiteindelijk in de wereldtop terecht kwamen.

Wil jij de Groningen poster van dit schitterende stadion in huis halen? Neem dan snel een kijkje op deze pagina!
Groningen posters

Stukje Groningen aan de muur!

Groningen is een mooie stad die een hoop te bieden heeft. Wij hebben een prachtige Groningen poster van al het moois wat je in de stad kunt vinden. Wil jij deze prints aan jouw muur hebben? Klik dan hier en neem een kijkje in onze collectie!

Collecties