Creëer de look: Green Goodness - Walljar

Groen blijft nog altijd een populaire kleur in interieurs. Wanneer je ergens binnenkomt met een groene wand geeft dat direct een gevoel van veiligheid, ontspanning en kalmte. En er zijn zoveel verschillende kleuren groen dat er voor iedereen wel een leuke groene tint te vinden is om een mooi groen interieur te creëren. Kijk je mee naar de prints van deze week? 

Een groen interieur

Bij een groen interieur denk je al snel aan een heleboel kamerplanten in huis halen of een muur in een mooie groene kleur schilderen. Minder snel denk je erover na om een groen interieur te creëren met behulp van wanddecoratie. Goede wanddecoratie maakt elk interieur helemaal af. 

Fotowand: Green Goodness

Een groen interieur heeft ons geïnspireerd deze fotowand te maken. Ter inspiratie delen we bij Walljar elke week de leukste fotowanden. Deze week is dat Fotowand Green Goodness. Een perfecte match met verschillende designs voor in een groen interieur. Deze fotowand bevat de volgende prints: 

De categorie Botanische posters 

De categorie Botanische posters staat vol met een variatie aan bloemen en planten posters die een mooie aanvulling zijn op een groen interieur. Twee designs uit deze collectie die wij hebben geselecteerd voor Fotowand Green Goodness zijn de prachtige foto Eucalyptus en de illustratie Helianthus Annuus 

Groen interieur

Abstract botanisch in een groen interieur

Botanische prints vind je niet alleen in de collectie Botanische posters, maar ook in de collectie Abstract. Voor deze fotowand voor in een groen interieur hebben we het abstracte schilderij Botanical geselecteerd. Een mooi rustgevend schilderij met een botanische look. Deze print is ook goed te combineren met andere abstracte posters. 

Groen interieur

Een kunstig groen interieur

Een echte aanrader voor in een groen interieur is de Japanese Footbridge van Franse schilder Claude Monet. Deze print uit de collectie Beroemde Schilders is een mooie aanvulling op een groen interieur. In deze collectie vind je ook werken van Paul Klee, Vincent van Gogh, Ohara Koson en nog veel andere beroemde schilders. 

Groen interieur

Uit de natuur

In een groen interieur kan een print van een prachtige foto natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben bij de fotowand gekozen voor Waterval bij een klif. De kleuren in deze print staan erg mooi staan in een groen interieur en daarnaast benadruk je het zen gevoel van een groen interieur

Groen interieur

Type it out

Als laatst hebben we voor in een groen interieur gekozen voor een print uit de collectie typografie. In fotowand Green Goodness zorgt het simpele design van print Peace voor balans. Laat je interieur spreken met typografie. In de collectie Typografie vind je prints met inspirerende en motiverende teksten. 

Groen interieur

Fotobehang voor een groen interieur

Wist je dat wij ook (zelfklevend) fotobehang verkopen? Daarin hebben wij ook mooie varianten voor in een groen interieur. Voor fotobehang inspiratie kun je ons assortiment bekijken of lees je de blog Collectie uitgelicht: Jungle Fotobehang. Jungle Fotobehang is perfect om een groen interieur te creëren. 

Shop alles in een keer!

Helemaal zin gekregen om een groen interieur te creëren? Combineer kunst, abstracte, botanische en typografie prints met elkaar voor een diverse fotowand. Om het makkelijk te maken hebben we alle prints die in Fotowand Green Goodness zijn genoemd bij elkaar gezet. 

Fotowanden