Creëer de look: Fotowand Art Has No Rules - Walljar

Ben je op zoek naar fotowand ideeën dan ben je bij Walljar aan het juiste adres. In onze fotowanden maken we combinaties van designs uit verschillende collecties, kleuren en groottes. Deze week een hele vrolijke fotowand: Art Has No Rules!

Fotowand ideeën: Het kleurenpalet 

Bij het maken van een mooie fotowand wil je dat alles mooi bij elkaar past. Een manier om dit te doen is door voor een bepaalde kleur te kiezen die in elke print terugkomt of voor een kleurenpalet te kiezen met kleuren die goed bij elkaar staan. Een andere manier om fotowand ideeën uit te werken is door te kiezen voor een bepaald thema, zoals hier is gedaan in Fotowand Parijs

Fotowand Art Has No Rules

Als je op zoek bent naar fotowand ideeën met veel kleur en tekst, dan past deze fotowand helemaal bij jou. Voor fotowand Art Has No Rules hebben we gekozen voor vrolijke pastelkleuren. De posters die in deze fotowand zitten zijn: 

Art Has No Rules

Hoe jij je wand ook wilt aankleden, kunst heeft geen regels. Het is helemaal aan jou hoe jij je fotowand ideeën uitwerkt. Dit benadruk je door deze print. De poster Art Has No Rules staat centraal in deze fotowand. Een vrolijke licht paarse kleur in combinatie met zacht gele letters geven een vrolijk maar rustig effect. 

Fotowand ideeën

Sliced Lemons II

Op deze kleurige print zie je een foto van gesneden citroenen tegen een roze achtergrond. Deze poster past goed in een keuken of eetkamer om de ruimte op te vrolijken. Maar natuurlijk staat deze print ook leuk in andere kamers als je daar leuke fotowand ideeën voor hebt. 

Fotowand ideeën

Live in the moment

In deze fotowand zie je veel quotes. Wij zijn er gek op! Zeker op motiverende quotes zoals Live in the moment. Hiermee krijg je even een seintje om gewoon te genieten van het moment dat je nu beleeft. Meer motiverende fotowand ideeën? Lees dan zeker eens de blog 10x motiverende quotes aan de muur. 

Fotowand ideeën

Girls Girls Girls 

Fotowand ideeën met simpele posters saai? Zeker niet! Dat bewijst design Girls Girls Girls helemaal. Wit met zwart omlijnde letters knallen eruit doordat ze geplaatst zijn op een leuke roze achtergrond, net als veel van onze designs met een wit kader. 

fotowand ideeën

Lemons

We laten de citroenen nog een keer terugkomen in deze fotowand. Deze keer in een geïllustreerde abstracte vorm op een mooie zachtgele achtergrond. Dat is design Lemons. Voor meer fotowand ideeën in deze leuke geïllustreerde stijl, bekijk je onze collectie Abstract. 

Fotowand ideeën

Nice 

Dan hebben we een korte quote uit de collectie Typografie. Typografische prints zijn posters met tekst. Wij hebben zowel inspirerende en motiverende teksten als humoristische teksten. Quotes staan goed bij veel andere soorten prints. Ben je dus op zoek naar fotowand ideeën, kijk dan eens of daar een leuke quote tussen past. De paarse kleur van print Nice staat erg leuk in combinatie met de roze en gele kleuren uit de rest van de fotowand.

 fotowand ideeën

Fotowand ideeën opdoen doe je bij Walljar!

Met een collectie van meer dan tweeduizend producten is er genoeg te vinden voor heel veel leuke fotowand ideeën. Vind je het lastig om iets te bedenken? Neem dan eens een kijkje op onze fotowanden pagina voor inspiratie. 

Fotowanden