Fotokunst aan de muur

Misschien ben je sinds kort verhuisd of ben je een bepaalde ruimte in huis aan het herinrichten. Het eerste waar je in dit soort situaties aan denkt zijn leuke meubels, maar vergeet je de boel niet leuk te decoreren met wanddecoratie? Kale muren kunnen de sfeer in een ruimte namelijk sterk beïnvloeden! Fotografische kunst wordt steeds populairder. Wij leggen je daarom uit waarom jij voor fotokunst aan de muur moet gaan en welke opties je hiervoor hebt! 

Natuur fotografie

Stromende rivieren, hoge bergen, groene bomen en prachtig blauwe oceanen. Wanneer je tijd doorbrengt in de natuur, heb je waarschijnlijk gemerkt dat je je daar gelukkiger voelt dan wanneer je binnen zit. De natuur is dan ook goed voor onze welzijn en gezondheid! Het geeft je rust en stressvermindering, wat het goede gevoel dat je ervan krijgt verklaart. 

Fotokunst aan de muur  

Fotokunst aan de muur waarbij de schoonheid van de natuur naar voren komt… Wanneer jij een echte natuurliefhebber bent, dan is dit de perfecte wanddecoratie voor jou. De natuur in huis halen oogt niet alleen mooi, het is ook goed voor je gezondheid!

Menselijke fotografie

Decoreer jij je wanden liever met unieke, fotografische kunst van de mens? De mogelijkheden hierin zijn heel breed! Zo kun je kiezen om portretten, of juist de schoonheid van het vrouwelijk lichaam in huis halen. Een aantal van deze fotografische kunst is in combinatie met line art, waarbij de foto met een witte lijn gedecoreerd wordt. Breng meer sfeer in huis door deze unieke vorm van fotokunst aan de muur toe te voegen! 

Architectonische fotografie 

Fotokunst aan de muur  

Prachtige gebouwen, kathedralen, wolkenkrabbers, bruggen en nog veel meer. Het is een smaakkwestie, maar architectonische fotografie hangt goed aan elke wand. Is dit helemaal jouw ding, dan moet je deze fotokunst aan de muur hangen! Wij hebben fotografische kunst van verschillende bekende gebouwen en steden dus er zit zeker wat tussen voor jou.

Fotografie van objecten 

Je favoriete instrument, een retro platenspeler of een ouderwetse typemachine. Het zijn maar een paar voorbeelden van de unieke fotografische kunst van objecten die wij hebben. De foto’s zijn zo geschoten dat het een vintage vibe heeft en door de zwart wit kleuren geeft het jouw interieur een bijzonder karakter. Met deze fotokunst aan de muur raak je nooit uitgekeken op jouw wanddecoratie

Voeg de mooiste fotokunst aan de muur toe 

Is fotokunst aan de muur nou wat voor jou? Er is genoeg keuze! In onze fotografie collectie vind je de mooiste fotografische kunst voor jouw interieur.

Ook in onze Marokko collectie zijn prachtige foto’s te vinden van Marokko met zachte en warme kleuren. Welke past het best bij jou?

Collecties