Fotografische kunst

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Fotografische kunst schetst een beeld en roept een bepaald gevoel op. Zo kun je ontelbaar veel kanten op, je kunt alles fotograferen op verschillende unieke manieren en in verschillende genres. Degenen die van fotografische kunst houden, zullen zeker een gaaf foto schilderij of andere fotografische kunst in de collecties bij Walljar terug vinden.

Fotografische kunst is voor iedereen

Aangezien ‘fotografische kunst’ zo breed en veelzijdig is, is er voor een ieder wel een bepaald genre die kan worden gewaardeerd en mooi wordt gevonden. Daarbij is fotografische kunst geschikt om in alle ruimtes, zowel in huis of op kantoor, te gebruiken. Zo kun je een foto schilderij van landschap in de woonkamer ophangen, of een ballerina in de slaapkamer van een meisje. 

De fotografische kunst van Walljar

Walljar heeft verschillende collecties die onder fotografische kunst kunnen worden beschouwd. Onderstaand zijn wat uitgelichte collecties te vinden!

Fotografische kunst: vintage voetbal prints

Voor de echte voetballiefhebber heeft Walljar een collectie met vintage foto’s. Gaaf in het groot boven de bank (in een huis met voetbalfans), op een voetbalclub, in een jongenskamer, mancave of studeerkamer of kantoor kamer. Er zijn veel diverse prints van bijzondere momenten uit de voetbalgeschiedenis te vinden, die een echte eyecatcher zullen zijn! Kies hier jouw favoriet uit de vintage voetbal collectie uit. 
Fotografische kunst

Fotografische kunst: welkom in Marrakech!

De populariteit rondom het Marrakech interieur en de Marrakech posters en prints is niet meer weg te denken. Logisch wel! Want wie wil er nou niet zo’n heerlijk en zonnig gevoel uit zijn of haar huis halen? De typische Marrakech kleuren en prints geven je een fijn en gezellig gevoel in huis. Walljar biedt verschillende fotografische kunst van Marrakech aan. Neem hier een kijkje om de gehele collectie te bekijken. 

Fotografische kunst: in de fotografie collectie 

Een collectie vol fotografische kunst met allerlei verschillende prints, voor een ieder wat wilds! Bekijk hier diverse fotografische prints om jouw huis of kantoor mee op te fleuren.
Fotografische kunst

Fotografische kunst: jouw favoriete stad van vroeger

Voor vintage posters en prints van verschillende steden uit Nederland, kun je een kijkje nemen in de vintage steden collectie. Hier vind je verschillende indrukwekkende fotografische kunst terug. Een fotografische poster of print met een vintage sfeer voegt gelijk veel toe aan jouw huis of kantoorpand. De kunst is in het zwart-wit te verkrijgen, wat overal bijpast en gelijk karakter geeft aan de foto. 

Nieuwsgierig geworden naar meer dan fotografische kunst

Ben je enthousiast geworden over de fotografische kunst van Walljar en ben je benieuwd naar de rest van de posters en prints om jouw huis of kantoor mee af te maken? Klik dan hier

Vragen? 

Vragen kun je Walljar altijd stellen via de livechat! 

Collecties