Walljar’s top 5 mooiste fotografie posters - Walljar

Deze blog is voor de fotografie liefhebbers! Jij bent gek op krachtige en sfeervolle beelden. Bij Walljar hebben we een ruime collectie waarin jij jouw favoriete fotografie poster zeker gaat vinden! 

Onze fotokunst collectie bestaat uit zwart wit fotografie en prachtige beelden van Marokkaanse architectuur en natuur. Daarnaast vind je foto’s van verschillende steden in onze steden collectie. Gek op architectuur? Kijk dan zeker even in onze architectuur collectie. Hier vind je beelden van bekende architectonische monumenten. Voor een fotografie poster met natuurfotografie, zoals beelden van prachtige gebergtes, woestijnen en stranden neem je een kijkje in de natuur collectie. Uit al deze prachtige beelden hebben wij onze top 5 gekozen, die we hieronder graag verder toelichten.

Nummer 1: Burning Man

Onze favoriet is fotografie poster Burning Man. Op deze foto zie je het beeld LOVE van Alexander Milov. Het sculptuur bestaat uit twee metalen kooien in de vorm van twee personen met de ruggen naar elkaar. De pose symboliseert conflict. In de kooien zijn er twee kinderen die naar elkaar toereiken. Zij symboliseren puurheid en oprechtheid die mensen samenbindt en kans geeft op verzoening. 

Fotografie poster

Nummer 2: Golden Door

Voor op de tweede plek konden we eigenlijk niet kiezen. We wisten wel zeker dat het een prachtige foto moest zijn uit de Marokko collectie. Deze hele collectie is gevuld met prachtige Marokkaanse architectuur, gekenmerkt door verschillende bogen, kleuren en mozaïeken. Onze favoriet is daarom Golden Door. In deze fotografie poster komen de kenmerken van Marokkaanse architectuur allemaal terug. 

Fotografie poster

Tip: Bekijk ook eens onze fotowanden pagina voor inspiratie. Daar vind je bijvoorbeeld ook fotowand Moroccan Desert.

Nummer 3: Faro Portugal

Op nummer 3 staat een vanaf bovenaf gefotografeerde kustlijn van het stadje Faro in Portugal. Blauw witte golven slaan tegen de oranje bruine rotsen aan wat zorgt voor een prachtig contrast. De lichtinval van de zon maak het plaatje helemaal af. Deze fotografie poster zal goed staan in veel verschillende interieurstijlen. 

Fotografie poster

Nummer 4: New York - Brooklyn Bridge III

Naar deze fotografie poster kun je blijven kijken! Op deze foto is zoveel detail te zien. Door het lage standpunt van de fotograaf is de de architectuur van deze brug mooi in beeld gebracht. Door het tegenlicht van de ondergaande zon lijkt de brug donkerder wat zorgt voor een spannend contrast met de achtergrond. Brooklyn Bridge III kon daarom niet ontbreken in deze top 5. 

Fotografie poster

Nummer 5: Close-up van cactus II

Een collectie die we zeker niet onbenoemd willen laten is de botanische collectie. Hierin vind jij je fotografie poster als je gek bent op de natuur. De foto’s in deze collectie laten mooie details zien van de verschillende bloemen en planten. Wij zijn gek op de natuur en details en hebben daarom op nummer 5 gekozen voor een close-up van een cactus. Zie je hoe goed de fotograaf de stekels van de cactus heeft vastgelegd? 

Fotografie poster

Materialen en formaten

Alle fotografie posters kunnen in onze webshop besteld worden in verschillende formaten. Ook hebben wij fotolijsten en posterhangers waarin je je fotografie poster mooi kunt ophangen. Naast posters zijn al onze prints ook te verkrijgen als canvas schilderij en plexiglas schilderij.

Shop jouw fotografie poster nu snel!

Eigenlijk is een top 5 niet genoeg om uit te lichten wat voor moois je op Walljar.com allemaal kunt krijgen. Laat je daarom inspireren op onze website en shop jouw favoriete fotografie poster! 

Collecties