Eindhoven poster

Heb jij de Eindhoven poster in Walljar’s collectie van Eindhoven al gezien? Maar raak je niet uitgelezen over Eindhoven? Dan hebben we speciaal voor jou een lijst met de 3 leukste activiteiten die je in Eindhoven kunt doen!

1. Stratumseind: wanddecoratie van die legendarische stapavond?

Een van de leukste uitgaansgelegenheden van Nederland is het Stratumseind in Eindhoven. Het is de langste aaneensluitende kroegenstraat van heel Nederland en een van de grootste in heel Europa! Het is het dus zeker waard om hier een bezoekje aan te brengen. 

De kroegenstraat is ‘s middags een café waar je lekker op het terras in de zon kan zitten en een drankje kan doen. Maar ‘s avonds wordt de kroegenstraat omgetoverd tot een straat met een fantastisch uitgaansleven, waar je een avond lekker helemaal jezelf kan zijn.

Populaire kroegen zijn kroegen als ‘’het lempke’’, of ‘’de silent disco, of ‘’villa fiesta’’ waar je aan het rad kan draaien en met een beetje geluk met een gratis flesje drank naar huis loopt. Er zit voor iedereen wel een gezellige kroeg bij.

Het Stratumseind ligt in het centrum van Eindhoven in het verlengde van de prachtige Sint Catharinakerk. Vind jij dit nou ook een schitterende kerk? Wacht dan niet langer en bestel dit als kunst poster, canvas schilderij of plexiglas schilderij en hang het aan jouw muur! 

Naast de Sint Catharinakerk kom je op je weg naar het Stratumseind ook langs een aantal andere prachtige gebouwen zoals de Admirant, de Vesteda toren en de Regent. Stel je wilt een van de gebouwen als wanddecoratie hebben, kijk dan in onze Eindhoven collectie en bestel jouw Eindhoven poster!

2. Carnaval: muurversieringen van lampegat tot kielegat 

Carnaval wordt elk jaar in Eindhoven gehouden. Het is echt iets voor de echte feestbeesten onder ons. Het is namelijk een week lang gas geven. De echte die hards gaan een week lang elke dag aan de pils. Carnaval duur van 24 februari t/m 1 maart. In theorie moet iedereen op 2 maart weer aan het werk, maar in praktijk gaat dit niet heel vaak op. Meestal is het nog even bijkomen van dat fantastische feest van afgelopen week.

Het feest wordt oorspronkelijk gehouden omdat dit de week voor de officiële vast tijd van de christenen is. Maar tegenwoordig zijn het feesten en de gezelligheid een betere reden om eens goed feest te vieren. Naast dat in Eindhoven carnaval gevierd wordt, wordt dit ook in andere zuidelijke steden gevierd. 

Zo heeft iedere stad in Noord-Brabant ook een andere naam tijdens carnaval. Zo het Eindhoven lampegat, Tilburg kruikenstad en Breda Kielegat. Vind jij Breda of Tilburg interessant? Check dan de wanddecoratie uit onze steden collectie van Breda en Tilburg even. Er zit zeker iets bij dat jij leuk vindt!

Ben je dus van plan ooit naar Eindhoven te gaan? Pak dan de trein naar het mooie Eindhoven Centraal en zorg dat je dit feest niet mist! Walljar verkoopt daarnaast ook de mooiste Eindhoven poster, neem een kijkje in onze collectie van Eindhoven!  

3. PSV museum: een Eindhoven poster van jouw favoriete club

Ben jij een echte PSV-fan? Dan moet je wel het PSV museum in Eindhoven hebben gezien. Het museum werd in 2013 opgericht ter verering van het 100 jaar bestaan van PSV. De ingang van het museum bevindt zich bij de zuidelijke kant van het Philips stadion. Naast het museum zit ook een PSV-shop waar je alle PSV items kunt kopen.

In het museum is heel veel te zien. Zo zie je alle prijzen die PSV in haar honderdjarig bestaan heeft behaald. En dat zijn er een hele hoop kan ik je vertellen. Daarnaast kun je beelden van voetbalgrootheden als Romario, Ronaldo, Cocu en nog vele andere hier vinden. Alle grote belangrijke momenten van de club worden hier uitgelicht. Of het nou gaat om een trouwe supporter of belangrijk doelpunt, het staat er allemaal.
Eindhoven posterWil je jouw helden zien en wat zij allemaal wel niet bereikt hebben? Ga dan nu naar het PSV museum en beleef het! Wil je daarnaast een prachtige Eindhoven poster van het Philips stadion? Bestel deze dan nu hier!

Overtuigd?

Nu je op de hoogte bent van de 3 leukste activiteiten van Eindhoven wil je vast wel een aandenken hebben wanneer je hier geweest bent. Wacht dus niet langer en bestel jouw Eindhoven poster!

Collecties