Foto Den Haag

In deze blog vertellen we je over de mooiste Den haag poster en de leukste activiteiten van Den Haag. Dit is ideaal als je iets leuks zoekt om te doen met je familie of vrienden in de vakantie!

1. De meest sportieve activiteiten in Den Haag

Als je op zoek bent naar een sportief dagje uit, dan is Den Haag de stad waar je moet zijn. Hier vind je de mooiste plekken en de leukste activiteiten! 

In Den Haag kun je boogschieten als een echte Robin Hood, beachvolleyballen in de stralende zon, raften over de Noordzee, blokarten over het strand van Scheveningen en bubbel voetballen met je vrienden. Ben jij dus zeer sportief en competitief? Dan is dit the place to be!

Wil je een graag een Den haag poster hebben? Kijk dan in onze Den Haag collectie

2. Creatieve activiteiten in Den Haag

Naast sportieve activiteiten kun je ook creatieve activiteiten te doen in Den Haag. Er is voor zowel jong en oud wat te beleven. Zo kunnen de kinderen een graffiti workshop volgen of een te gekke workshop waarbij zij hun slippers kunnen pimpen. Zo kunnen ze modieus over het strand van Scheveningen lopen. Als je over dit prachtige strand loopt dan kom je hoogstwaarschijnlijk langs de mooie Pier van Scheveningen

Daarnaast is er voor de volwassenen een workshop schilderen. Dan kun jij even aan je vrienden laten zien wie de echte Picasso is! Bovendien is er voor de mensen die lekker willen chillen ook een rondvaart door Den Haag en Scheveningen waarbij je met een lekker drankje achterover kunt zitten. 

Tijdens deze workshops kom je langs de mooiste plekken van Den Haag. Wil jij graag een Den haag poster? Bestel dan jouw Den haag poster in de collectie van Den Haag!

3. Activiteiten voor de boys

Vrijgezellenfeest of gewoon een dagje met de boys erop uit? Den Haag heeft jou de leukste activiteiten te bieden! Ken jij de film the Hangover nog? Met dat huwelijk dat helemaal de mist in liep? Ja hier is echt een spel van gemaakt, en het is een leuke activiteit om te doen.

Is jouw vriendengroep echt competitief? Dan moet je zeker meedoen aan de sloepenrally van Den Haag! Ga met je vrienden de strijd aan in een sloep en bepaal wie de echte schipper is!

Niet wie is de mol, maar wie is de rat? Dit spel is afgeleid van wie is de mol. Willen jij en je vrienden deelnemen aan dit spel vol leugens en sabotage? Dan raad ik je aan om een kijkje te nemen in Den Haag. Bestel tevens ook een prachtige Den haag poster van deze mooie stad!

Ben jij overtuigd van jouw Den haag poster?

Heb jij een monument of plek gezien tijdens een activiteit in Den Haag waar je een Den haag poster van wil hebben? Bestel deze dan in de collectie van Den Haag!

Collecties