Den Bosch activiteiten

In deze blog vertellen we je wat over de leukste Den Bosch activiteiten die de stad te bieden heeft. Bij het doen van deze activiteiten zie je ook de mooiste plekjes van Den Bosch. Deze hebben we voor jou op een schilderij gezet. Zoek jouw favoriet en bestel deze in onze Den Bosch collectie!

1. Maak een prachtige wandeling door Den Bosch

Maak een prachtige wandeling door de stad Den Bosch en geniet van de prachtige oude stad Je kunt er zelfs voor kiezen om met een gids een rondleiding te doen. Deze kan je heel wat meer over de geschiedenis van Den Bosch en haar mooiste monumenten en plekjes vertellen. Kom je nou Den Bosch activiteiten tegen die je echt prachtig vindt, zoals de Korte Putstraat, het Stadhuis of de Binnendieze? Ga dan nu naar de collectie van Den Bosch en koop jouw schilderij!

Na deze wandeling kun je heerlijk nagenieten met een lekkere Bossche bol en een kop koffie. Een Bossche bol is de lekkernij van Den Bosch die je echt een keer geproefd moet hebben! Wacht dus niet langer en geniet van jouw dagje Den Bosch samen met familie of vrienden.

2. Mainstage Brabanthallen 

Om even een andere Den Bosch activiteiten te benoemen heeft de stad in de Brabanthallen de grootste mainstage van het zuiden van Nederland. Hier vinden jaarlijks meerdere optredens en evenementen plaats van zowel muziekoptredens als theateroptredens. Het aanbod is zeer uitgebreid. Als jij dus van een goede voorstelling of feestje houdt dan is dit echt wat voor jou!

Terwijl je onderweg bent naar deze mainstage kom je langs een aantal prachtige gebouwen zoals de Moriaan, Stadion De Vliert en het Noordbrabants museum. Deze zijn als schilderij van Den Bosch verkrijgbaar in Walljar’s Den bosch collectie. Bestel jouw favoriete Den Bosch schilderij nu!

3. Een tour door het Sint-Janskathedraal

Wanneer je in Den Bosch bent, moet je ook zeker een kijkje nemen in het gigantische Sint-Janskathedraal. Wanneer je de kerk binnenkomt zal je versteld staan van het prachtige interieur van de Sint-Janskathedraal. Je kunt ook een rondleiding krijgen van een gids die je wat meer kan vertellen over de boeiende verhalen over de geschiedenis van deze kerk. 

Schilderij Den Bosch  

Je kunt ook heerlijk om deze kerk heen wandelen om zijn imposante grote te aanschouwen. De kerk is in de gotische stijl gebouwd en heeft schitterende vormen en figuren waar je van kunt genieten. Ben jij helemaal weg van deze Den Bosch activiteiten? Bestel dan jouw schilderij van het Sint-Janskathedraal in onze Den Bosch collectie!

Heb je jouw Den Bosch activiteiten gevonden?

Bekijk dan nu alle Den Bosch activiteiten schilderijen in onze collectie van de prachtige oude stad!

Collecties