Cocktail poster

Houd jij ook zo van cocktails? Dan is een cocktail poster echt de wanddecoratie die je in huis wilt hebben. De prachtige Food & Drinks collectie bevat tal van de populairste en klassieke cocktails. Zo zijn uiteraard de Sex on the beach, de Mojito en de martini's te vinden in deze schitterende collectie van Walljar. 

Waar hang ik mijn cocktail poster op?

Een cocktail poster is een ideaal om in de keuken of zithoek op te hangen. In de keuken past de wanddecoratie uitstekend aangezien je hier al je eigen cocktails maakt. Bovendien passen de kleurrijke cocktail posters goed bij de kleuren van bijvoorbeeld een fruitschaal die je op het aanrecht hebt staan en geven ze wat levendigheid aan je keuken.

In de zithoek zit je altijd met vrienden, kennissen en familie een drankje te doen en lekker te kletsen. Met een mooi cocktail poster fleur je de zithoek wat op en kan je iedereen laten zien van welke cocktail jij houdt. Deze prachtige print zal namelijk zeker niet onopgemerkt blijven door je bezoek. 

Kies daarom jouw favoriete drankje zodat iedereen kan zien wat jouw favoriete cocktail is. Natuurlijk kun je ook een cocktail pakken die qua kleuren goed past bij de kleuren van je interieur. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt. 

Een echte aanrader is een cocktail poster van de Mai Tai vanwege de prachtige kleuren combinatie hiervan. Daarnaast zijn de Old fashioned en Sex on the beach de bestsellers vanwege de buitensporige populariteit voor deze heerlijke drankjes. 
Cocktail poster

Even terugdenken aan die heerlijke terrasdag 

Kan je het je nog herinneren, die heerlijke zonnige dag. Lekker met je zonnebril op in de brandende zon op het terras zitten. Even lekker wat eten en drinken met wat vrienden. En vervolgens met zijn allen even genieten van een paar heerlijke cocktails. De ijskoude, zoete cocktails zijn werkelijk waar een genot in de zomer. We hebben twee cocktails voor je uitgelicht:

Cocktail poster Sex on the Beach

De combinatie van vodka, peachtree likeur, sinaasappelsap en cranberrysap voor de Sex on the beach laat je meteen watertanden. Bestel deze poster hier!

 


Cocktail poster Mojito

De rum, limoensap, rietsuiker, spuitwater, munt en veel ijs van de Mojito de perfecte combinatie is voor een heerlijk drankje. Ontdek de print hier!

 


Laat je herinneringen helemaal tot leven komen bij jouw thuis! Met een cocktail poster zal je altijd aan deze gezellige momenten terug denken en kun je heerlijk nagenieten. Bovendien kun je er de sfeer die je normaal op het terras hebt ook mee in huis halen. 

Heb jij ook zo een zin in cocktails? 

Bestel dan jouw favoriete cocktail poster bij Walljar en hang het op in jouw zithoek of keuken! Laat deze heerlijke cocktails niet langer op je wachten! 

Collecties