Bohemian slaapkamer inrichten

Creëer de look van deze toffe fotowand in een bohemian slaapkamer. Daarnaast bespreken we ook welke accessoires en meubels je nodig hebt om een bohemian slaapkamer inrichten zo gemakkelijk mogelijk te maken!

De designs in deze fotowand

De vier designs in deze fotowand komen allemaal uit de boho vibes collectie. In deze collectie vind je de leukste bohemian posters. 

Dahlia - 40 x 60 cm

• Calm - 30 x 45 cm

Helianthus Annuus - 40 x 60 cm

• All We Have Is Now - 30 x 45 cm

Stap 1: kleurgebruik op de muren

Een bohemian slaapkamer inrichten kun je het beste doen met lichte kleuren op de wand. Zo kiezen veel mensen voor een witte muur en maken daarnaast gebruik van veel accessoires. Wij zien graag een beige of lichtgele muur zodat de posters mooi tot hun recht komen. 

Bohemian slaapkamer inrichten

Stap 2: bohemian slaapkamer inrichten met meubels

Het bed is eigenlijk het allerbelangrijkste in een bogemian slaapkamer, zorg ervoor dat het een comfortabel bed is. Een hemelbed staat ook altijd mooi in dit interieur. Daarnaast kun je jouw hele bed volgooien met leuke plaids, dekentjes en kussentjes. Hoe meer hoe beter! 

Naast een bed, zijn ook rotan kastjes of lampen een mooie aanvulling in dit interieur. Met de natuurlijke kleuren van hout creëer je die echt boho sfeer! 

Bohemian slaapkamer inrichten

Stap 3: de accessoires om de boho sfeer af te maken

In een bohemian slaapkamer worden veel invloeden uit verschillende landen gecombineerd. Zo kun je ook gemakkelijk jouw souvenirtjes kwijt in dit interieur. Houten mandjes, kaarsen, rotan wanddecoratie, bloemen en handgemaakte spulletjes Dat zijn de accessoires die goed bij dit interieur passen. Alles mixen en matchen dus!
Bohemian slaapkamer inrichten (2)

Met welke poster ga jij je bohemian slaapkamer inrichten?

Kies jouw favoriete poster uit de boho vibes collectie en laat ons zien hoe de poster in jouw interieur shined met de #walljar!

Fotowanden