Terug van weggeweest: Bloemenbehang! - Walljar

Vaak wordt er bij bloemenbehang in huis gedacht aan oubollige prints die doen denken aan het huis van je grootouders. Niet iets voor in een modern interieur. Maar niet is minder waar. Dat laten wij zien in deze blog! 

De bloemetjes naar binnen!

Een mooi en fijn interieur wordt voor veel mensen steeds belangrijker. We zijn op zoek naar sfeer, vrolijkheid en daarnaast zien we ook steeds meer natuur in huis. Dit kan natuurlijk door middel van planten en natuurlijke materialen, maar ook met bloemenprint. Bloemen zijn helemaal van nu! 

Je ziet het in prints op bijvoorbeeld servies, behang en textiel. Maar ook in wanddecoratie zien we het steeds meer. Bloemenbehang van nu is hartstikke modern en past bij verschillende woonstijlen, doordat er zoveel verschillende designs zijn. Bij Waljjar vind je bloemen wanddecoratie in verschillende varianten, zoals bloemenbehang, posters en muurcirkels. Kies wat bij jou past! Hieronder lichten we een aantal van onze designs per materiaalsoort uit. 

Bloemenbehang als wanddecoratie

Wil je bloemenbehang toevoegen aan je minimalistische woning? Kies dan voor een rustige print in lichte en natuurlijke kleuren. Hiermee houd je basis passend bij je interieurstijl, maar voeg je toch net een spannender element toe. Behang dat hier mooi bij aansluit is Waterfall Of Roses. De grijs witte print heeft een mooi steeds lichter wordend verloop. Een mooi minimalistisch bloemenbehang

Ben je juist op zoek naar een print met meer kleur? Denk dan aan bijvoorbeeld zelfklevend fotobehang Roses of Love. Een mooie design met prachtige kleuren met een donker achtergrond. Wij denken dat dit design prachtig zal staan in een kleurig of donkerder interieur. 

Bloemenbehang

Bloemenbehang

De mooiste bloemen posters

Vind je bloemenbehang te heftig? Kies dan voor posters met bloemen designs in een lijst of aan een posterhanger! Ook hier laten we twee voorbeelden zien. Een voor in een rustiger of minimalistisch interieur en een voor de liefhebbers van een donkerder of kleuriger interieur. Rosa Moyesii hebben wij gekozen voor in een minimalistisch interieur. Minimalistisch betekent niet gelijk geen kleur natuurlijk! De wilde rozen van dit design steken prachtig af tegen de lichte achtergrond. De tegenhanger is Stilleven Met Bloemen van De Heem. Een stilleven van een boeket met verschillende gekleurde bloemen en een donkere basis. 

bloemenbehang

Bloemenbehang in cirkelvorm

Behang hoeft niet per se in stroken op de hele wand. Je kunt er ook voor kiezen om een bepaald gedeelte van de wand te behangen of je kiest voor een van onze muurcirkels. Van Os - Bloemen In Vaas is een mooi voorbeeld van hoe je bloemenprint op een originele moderne manier in je interieur kunt toepassen. Een ander design met bloemenprint is Garden Tulip van William Morris. Een uniek bloemenbehang design! 

bloemenbehang

bloemenbehang

Stijlen maar!

Bloemenbehang, bloemen posters of bloemen behang cirkels zijn mooie eyecatchers voor in elk interieur. Je kunt dus heel goed de rest van je interieur rustig houden. Het kan ook heel mooi zijn om juist te gaan voor kleur en meer bloemenprints! Wat dacht je van een van de kleuren uit de print die je kiest als wandkleur? Daardoor past het design helemaal perfect in je interieur wat zorgt voor een extra gestyled uitziende ruimte. 

Jouw nieuwe bloemenbehang shop je bij Walljar!

Zoals je ziet heb je veel keus uit verschillende soorten materiaal om bloemenprint te gebruiken in je interieur, waaronder bloemenbehang. Ben jij overtuigd? Shop dan snel op Walljar.com

Materialen