Bloemen wanddecoratie

Bloemen: het ruikt lekker, het ziet er vrolijk en gezellig uit en iedereen wordt er meteen helemaal blij van. Het ziet er natuurlijk mooi uit in de natuur of in een vaas in de kamer, maar daarnaast is het ook zeer geschikt om aan jouw wand te hangen. Bij Walljar hebben wij een uitgebreide bloemen collectie. Onze bloemen wanddecoratie geeft elke ruimte meteen een warme en sfeervolle uitstraling. In deze blog lees je hier alles over!

Close-up wanddecoratie

Als je heel goed naar bloemen kijkt, zijn het net kunstwerken. Iedere soort bloem heeft weer een eigen kleur, andere vormen en maten. Hang daarom een close-up als bloemen wanddecoratie op! Zo zie je bij deze close-up Zonnebloem en bij deze Hortensia Blauw de dauw nog op de prachtige gekleurde bladeren liggen. Fleurige kunstwerken waar je meteen vrolijk van wordt, dat wil je natuurlijk aan jouw wand hebben hangen!

Bloemen wanddecoratie

Zwart-wit bloemen wanddecoratie

Naast onze bloemen wanddecoratie die wij aanbieden in verschillende patronen, kleuren en formaten, hebben wij ook zwart-wit bloemen wanddecoratie! Doordat de bloemen zwart-wit zijn, wordt de focus gelegd op de prachtige vorm van de bloem en vallen de details beter op. Zo zie je bij deze Aziatische Lelie Rood de lijnen van de bloem erg mooi en bij de close-up Witte Bloem vallen de stampers en stempels erg op door de grijstinten.

Bloemen wanddecoratie

Ohara Koson posters

Ohara Koson was eind 19e en begin 20e eeuw een Japanse schilder en ontwerper van houtsnede prenten van verschillende soorten vogels en bloemen. Deze Japanse methode van het afdrukken van de vogels en bloemen door houtsnijwerken wordt kachō-e genoemd. Bij Walljar bieden wij diverse wanddecoratie van Ohara Koson aan. Zo geven bijvoorbeeld de Aziatische kunstwerken Lotus Flower en Water Lily jouw interieur een chique look.

Bloemen wanddecoratie

Muurcirkels

Het is een nieuwe trend wat steeds meer te zien is bij veel interieurs: muurcirkels. Bij Walljar hebben wij een uitgebreid assortiment aan muurcirkels met bloemenprints erop. Zo brengt bijvoorbeeld de muurcirkel met stillleven met Bloemen van De Heem of de Witte Bloemen van Eelkema niet alleen prachtige bloemen in huis aan jouw wand, maar is het ook nog eens een kunstwerk én eyecatcher! Dat is nog eens bijzondere bloemen wanddecoratie

Bloemen wanddecoratie

Must read: lees onze blog over ronde wanddecoratie: de nieuwste wanddecoratie trend! Zo ben jij helemaal up-to-date over deze nieuwe trend. 

Kersenbloesem

De lente breekt weer aan, de lucht is helderblauw en er is weer kersenbloesem te zien op de takken! Dit heerlijk vrolijke gevoel wil je natuurlijk aan jouw wand hebben hangen. Deze Kersenbloesem II heeft vrolijke kleuren een brengt meteen het verfrissende gevoel van de opkomende lente met zich mee. Ook is er wanddecoratie van Kersenbloesem in zwart en wit beschikbaar, zoals deze Kersenbloesem Closeup en Kersenbloesem III. Kies jouw favoriete Kersenbloesem en hang het aan jouw wand!

Bloemen wanddecoratie

Illustraties bloemen

Naast alle realistische bloemen wanddecoratie, hebben wij ook prachtige tekeningen van bloemen. Zo zie je dat bij deze Syringa Vulgaris de prachtige paarse seringen zijn geïllustreerd. Of bij deze Rosa Lucinda zijn zelfs de dornen getekend! Deze tot in de detail geïllustreerde tekeningen geven de bloemen net een andere uitstraling wat perfect is voor elke wand.

Bloemen wanddecoratie

Hang jouw favoriete bloemen wanddecoratie op!

Bij Walljar bieden wij een breed assortiment bloemen wanddecoratie aan in verschillende vormen, maten en kleuren. Of je nu gaat voor een close-up, zwart-wit bloemen, een Aziatisch  kunstwerk van Ohara Koson, muurcirkels met bloemenprint, kersenbloesem of geïllustreerde bloemen: het brengt allemaal sfeer, gezelligheid en warmte met zich mee in elke ruimte.

Collecties