Creëer de look: Blue Summer - Walljar

Blauw: het is de kleur van de lucht en de zee en staat onder andere voor loyaliteit, wijsheid en zelfverzekerdheid! Het is een kleur die prachtig is om terug te laten komen in wanddecoratie. Dus ben jij op zoek naar een blauwe wanddecoratie? Dan is de fotowand Blue Summer helemaal wat voor jou! Haal de zomer in huis met de Fotowand Blue Summer

De blauwe wanddecoratie in deze fotowand

De mooie blauwtinten geven een heerlijk zomers gevoel. De fotografie kunst in combinatie met een typografie poster staat super vet in deze fotowand. Onderstaande designs zijn gebruikt in deze fotowand:

L'Amour

Dit neutrale design is een goede balans tussen de blauwe wanddecoratie kleuren en de zwarte accenten in het interieur. De tekst op deze print betekent liefde, hang dus eens wat meer liefde aan jouw muren met het design van ‘’L'Amour’’!

Blauwe wanddecoratie 2

Blauwe wanddecoratie: Blue Ocean

Blauwe oceanen geven rust door de diepe kleuren. Fotografie kunst is altijd een mooi idee om een gevoel over te brengen. Wanneer jij deze blauwe wanddecoratie aan jouw muur hangt zal er een ontspannen sfeer in jouw huis zijn. Hang de print ‘’Blue Ocean’’ nu aan de wand als een ingelijste poster.

Blauwe wanddecoratie 2

Haal de zomer in huis met Palm Sky

Naast de oceaan geven ook palmbomen een echte vakantiesfeer in huis. Geef jouw huis een relaxte vibe met de print ‘’Palm Sky’’! Of wellicht heb jij zelf wel een heel mooi vakantie kiekje die je graag in deze fotowand terug ziet komen? Stuur deze dan op naar info@walljar.com en wij zullen een custom bestelling voor je aanmaken!

Blauwe wanddecoratie 2

Moroccan vibes met Mosaic Tiles

De marokkaanse tegels zal deze fotowand met blauwe wanddecoratie helemaal af maken. De gekleurde tegeltjes zijn een leuke toevoeging bij de blauwe kleuren. Met ‘’Mosaic Tiles’’ houd jij de wanddecoratie trends zeker bij!

Blauwe wanddecoratie 2

Fotowand maken

Een fotowand maken kan soms best lastig zijn, daarom hebben wij voor jou een hele pagina vol met inspiratie. Zodra je een leuke hebt gevonden kun je op de afbeelding klikken en kom je terecht bij de designs van de fotowand. Zo zal het een stuk gemakkelijker zijn om de fotowand te kopen. Tip! Een fotowand kun je het beste met ingelijste posters maken. Zo kun je ook nog eens per seizoen gemakkelijk een andere sfeer in huis halen met verschillende posters. Zo zal deze fotowand perfect zijn voor in de zomer!

Final touches

Laat de zwarte tinten van de fotolijsten en lijnen in de designs terugkomen in jouw interieur. Hier is gebruik gemaakt van een zwarte stoel en een zwart kussentje. Daarnaast is het ook altijd leuk om een planten toe te voegen. De natuurlijke kleur groen matcht namelijk erg goed met de blauwe wanddecoratie!

Koop jouw blauwe wanddecoratie nu met deze fotowand!

Shop de gehele Blue Summer fotowand nu, en laat jouw interieur stralen!

Fotowanden