Bergen poster

De winter kijkt al langzaam om de hoek, en voor je het weet is het jaar voorbij. Of je nu wel of niet een heerlijke vakantie in het uitzicht hebt deze winter, deze bergen posters zullen je zeker het gevoel geven dat je even uit ons kikkerlandje bent. Lees hier verder over onze posters met zijn adembenemende berguitzichten!

 

Waarom een bergen poster?

Als je een manier zoekt om wat vrede en rust in je huis te brengen, overweeg dan om een poster met een berg tafereel op te hangen. Wetenschappers beweren dat er iets is aan de grootsheid van bergen dat de ziel kan helpen kalmeren, en dat kan natuurlijk toegepast worden in elke leefruimte! In ons assortiment voeren we een enorme verscheidenheid aan verschillende berglandschappen, van besneeuwde bergtoppen tot aan een berglandschap met een zonsondergang die de lucht erachter versierd.


Bij het vinden van de perfecte bergen poster zijn er een paar dingen die je in gedachten moet houden. Houd ten eerste rekening met de grootte van de muur waarop je de poster wilt ophangen. Je wilt niet iets dat te klein of te groot is voor de ruimte.Ten tweede, match de kleuren van de verschillende posters in ons assortiment aan de rest van je interieur. Hieronder vertellen we wat meer over de verschillende bergen die te zien zijn in de bovenstaande fotowand.

Green River Lakes

Green River Lake is een stuwmeer in Wyoming, VS, dat is ontstaan door het afdammen van de Green River. Het meer ligt in de bergen, en biedt een prachtig uitzicht op Squaretop Mountain. Het meer is een populaire plek om te vissen, kamperen en wandelen, en is een geweldige plek om van het buitenleven te genieten. De ster van deze berg poster is Squaretop Mountain, wat een populaire bestemming voor wandelaars en klimmers is in Wyoming en omstreken. De berg biedt spectaculaire uitzichten over de omgeving, en is een uitdagende klim. Of je nu een plek zoekt om te vissen, kamperen of wandelen, of je bent op zoek naar een uitdagende beklimming, Squaretop Mountain is de perfecte bestemming. Met zijn prachtige uitzichten en geweldige ligging is het geen wonder dat deze berg zo populair is. De poster van deze berg is hier verkrijgbaar!

Bergen poster

Glacier National Park

Zo blijven we nog even in de Verenigde Staten, en is dit adembenemende uitzicht van Glacier National Park op de Rocky Mountains in Montana. De Rocky Mountains zijn een enorme bergketen die door het westen van de Verenigde Staten en Canada loopt. De Rockies behoren tot de hoogste bergen van Noord-Amerika, met vele toppen die meer dan 4.267 meter hoog zijn. De Rockies herbergen een grote verscheidenheid aan wilde dieren, waaronder elanden, herten, dikhoornschapen, bergleeuwen en grizzlyberen. De bergen bieden veel soorten fauna en flora, en daarnaast een uitdaging voor zelfs de meest ervaren buitensporters. Als je op zoek bent naar een avontuur in het buitenleven, zijn de Rocky Mountains een geweldige plek om te beginnen. Deze bergen poster biedt links een mooi zicht op Heavens Peak ,en rechts de kleinere Going-To-The-Sun Mountain. Shop ‘m hier!

Bergen poster

Reuzengebergte

Krkonoše, ook bekend als het Reuzengebergte, is een gebergte in het noordwesten van Tsjechië en het zuidwesten van Polen. Het gebergte strekt zich uit over meer dan 100 kilometer, van de Adršpachrotsen in het noordoosten tot de Krakau-Silezische Beskiden in het zuidwesten. Het hoogste punt van Krkonoše is Sněžka (Pools: Śnieżka), dat ook het hoogste punt van Tsjechië is.

Het Nationaal Park Krkonoše werd opgericht in 1963 en heeft een oppervlakte van ongeveer 95 vierkante kilometer. Het park herbergt een aantal zeldzame planten- en diersoorten, waaronder de Alpine salamander, de Europese bizon en het auerhoen. Krkonoše is een populaire toeristische bestemming, met een aantal skigebieden en wandelpaden. Mocht je ooit je vertrouwde Italië of Oostenrijk in willen ruilen voor een vernieuwend landschap, dan is misschien het populairste resort is Špindlerův Mlýn, dat in de uitlopers van het Krkonoše ligt wat voor je. Dit prachtige gebergte kan je vereeuwigen in jouw leefruimte met onze gave bergen poster.

 Bergen poster

Haal jouw bergen poster nu in huis!

We hopen dat we je een beetje hebben geïnspireerd om wat nieuwe posters in huis te halen om zo je leefruimte een beetje meer rust te geven, of je voorbereiden op je heerlijke wintertrip naar de bergen. Check hier de rest van onze bergen poster collectie, en vind de perfecte voor jou!

Collecties