Vind de beste Aziatische poster bij Walljar! - Walljar

Heb je er ooit aan gedacht om een rondreis door Azië te maken? Dit is een van de meeste mooie en leerzame reizen die je ooit zult maken. Azië heeft je namelijk een hoop te bieden op het gebied van bezienswaardigheden, kledingstijl, producten en gewoontes. Wij hebben dit als Aziatische poster voor je klaarstaan en zullen dit in dit artikel bespreken!

Landen en gebieden die je echt gezien moet hebben zijn Zuid-Thailand, de  kuststreek van China, Singapore, Sumatra en Bali in Indonesië, India, Kuala Lumpur in Maleisië, Myanmar en Japan. Dat klinkt als een hele hoop en dat is het ook. Vandaar dat backpackers die hier heen gaan ook ruim een half jaar weg zijn. Wacht dus niet langer en maak deze reis wanneer de kans zich voordoet! Vergeet daarnaast natuurlijk niet om ook jouw favoriete Aziatische poster te bestellen op Walljar als je deze reis hebt gemaakt!

De mooiste plekken van Azië

Wanneer je een reis naar Azië maakt, zijn er een aantal bezienswaardigheden die je echt gezien moet hebben! 

De Vietnamese baai ‘’Ha Long Bay’’

Ha long Bay een schitterende baai om een kijkje te nemen. De baai met haar glasheldere water, rotsen en groen vormt een pracht aanzicht. Op het water vind je een aantal huisjes van de lokale visgemeenschap. Bovendien heeft de baai aan de kust van Vietnam ook de meest magische grotten te bieden. Neem daar dus zeker een kijkje! Deze baai is ook als Aziatische poster te vinden in Walljar’s landschappen collectie!

Eén van de 7 wereldwonderen

Taj Mahal is één van de 7 wereldwonderen die in India te vinden is. Het gigantische paleis wordt door sommigen als het mooiste gebouw ter wereld beschouwd. Wanneer je pad naar het paleis bewandeld kom je langs de levendige tuin met veel groen. Bovendien is er een tientallen meters lange vijver aangelegd die naar het paleis leidt. Wanneer je in India bent, ben je dus wel verplicht om een kijkje bij dit wereld monument te nemen.

Aziatische poster van Bali 

Bali is algemeen bekend als een zeer grote trekpleister voor toeristen. Wanneer je aan het backpacken bent door Azië dan is dit ook zeker een ‘’must see’’. Als je van zon, zee en strand houdt, dan is Bali wel echt the place to be. Je kunt hier van de prachtige natuur genieten met haar tropische vogels en begroeide rotsen.

Of je kunt een bezoek brengen aan de schattige dorpjes en heuvelachtige rijstvelden die gebouwd zijn door de lokale bevolking. Maar je kunt natuurlijk ook op een strandbedje aan de ellenlange kust van Bali helemaal wegdromen. Zoals je leest is Bali echt een van de mooiste eilanden ter wereld. Wil je nou een Aziatische poster van de prachtige golven aan de kust van Bali? Bestel dan de ‘Sea Waves Bali’’ op Walljar!

Aziatische souvenirs 

De Chinese waaier

Naast de prachtige kledingstijl heeft Azië ook een aantal bijzondere producten die je in je rondreis tegen zal komen. Zo is er bijvoorbeeld de Chinese waaier. Chinese vrouwen gebruiken deze niet alleen om zichzelf een briesje te wuiven, maar ook om gek genoeg hun gezicht te verbergen. Dit doen ze zodat ze geheime boodschappen kunnen doorgeven wanneer dat nodig is. 

De vlijmscherpe Katana

Het samurai zwaard ‘’de katana’’ is het eeuwenoude zwaard dat uit Japan afstamt. Het zwaard is speciaal omdat het van een zeer zeldzame metaalsoort wordt gemaakt. Het productieproces van het zwaard vergt veel tijd en vakmanschap. Het is een prachtig decoratiestuk en in de handen van een meester een fantastisch wapen.

Aziatische kunst
In Japan zijn er regelmatig demonstraties van zwaardmeesters die een watermeloen een kopje kleiner maken. Hou jij dus van een beetje actie? Dan is dit echt wat voor jou! Bestel daarom de Aziatische poster van de ‘’Hayashi Buhei’’ in de collectie van Azië op Walljar!

Geïnteresseerd in een Aziatische poster?
Bestel dan nu jouw Aziatische poster op Walljar! Onze kunst is te verkrijgen op poster, canvas en plexiglas.

Collecties