Amsterdam schilderijen

Haal nu de leukste Amsterdam schilderijen in huis van de mooiste monumenten van Amsterdam. Al onze prints zijn beschikbaar op plexiglas, canvas en poster. Voor elke stad hebben wij een uitgebreide collectie aan steden-, vintage steden, stadskaarten- en vintage voetbal prints. Onze collecties worden dagelijks verder uitgebreid om te zorgen dat we iedereen wat te bieden hebben. In deze blog zullen we het hebben over onze Amsterdam schilderijen uit onze Amsterdam collectie.

Nationaal monument

Het bekendste monument van onze hoofdstad is natuurlijk het Nationaal Monument. Het Nationaal Monument staat jaarlijks centraal bij de Nationale Dodenherdenking op 4 mei, waarbij de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog worden herdacht. Het monument staat sinds 1956 en is een herinnering aan de donkerste pagina uit de Nederlandse geschiedenis. 

Amsterdam schilderij

Eer de slachtoffers van de oorlog nu ook zelf met Amsterdam schilderijen van het Nationaal Monument aan de muur. Wij hebben het Nationaal Monument zowel als vintage print uit ’56  als de moderne uitvoering.

Haarlemmerpoort

De Haarlemmerpoort heet eigenlijk de Willemspoort maar zo wordt deze nooit genoemd. De poort heeft zijn naam gekregen doordat deze met elke stadsuitbreiding steeds een stukje verder opschoof naar het westen richting Haarlem. De Haarlemmerpoort is de vijfde poort aan de westkant van Amsterdam die vroeger voor de verdediging- en later voor het heffen van accijnzen werd gebruikt. Tegenwoordig is de Haarlemmerpoort vooral een schitterend stukje architectuur en een mooi monument voor elke fan van Amsterdam.

Amsterdam schilderij  

Haal dit schitterende monument nu in huis met Amsterdam schilderijen van Walljar. Wij hebben de Haarlemmerpoort voor jou klaarstaan als vintage print uit ’65 en als print met een moderne look

Beurs van Berlage

De Beurs van Berlage is een rijksmonument gelegen aan het Damrak en Beursplein. Zoals de naam al doet vermoeden is dit gebouw een beurs ontworpen door Hendrik Petrus Berlage. Tegenwoordig is de Beurs van Berlage juist een bruisende ontmoetingsplek in het centrum van onze hoofdstad. Dit monument is een hotspot in onze schitterende hoofdstad waar je langs moet gaan bij een bezoek aan Amsterdam.

In de Beurs van Berlage is namelijk altijd wat te doen. Er worden hier prachtige tentoonstellingen gegeven, er is een mogelijkheid voor een smaakvolle lunch tijdens jouw citytrip, je kunt hier een fiets huren voor je trip en het heeft zelfs een escape room! Reden genoeg voor een bezoekje dus.

Amsterdam schilderij  

Ben jij net als ons een fan van de Beurs van Berlage? Haal dan nu deze Amsterdam schilderijen in huis. Wil jij een print met een moderne look, of juist een vintage print uit ’65? Wij hebben beide voor je klaarstaan in onze collectie Amsterdam schilderijen. Check nu de webshop en haal ze vandaag nog in huis!

Bekijk de Amsterdam schilderijen!

Ben je helemaal overtuigd van de Amsterdam schilderijen van jouw favoriete monument in Amsterdam? Bestel deze dan nu in de Amsterdam collectie! Wij hebben de hele collectie klaarliggen op plexiglas, canvas en poster!

Collecties