Landschap schilderijen

Heb je altijd al een stukje Amerika aan je muren willen hangen? Dan hebben wij nu deze unieke landschap schilderijen voor jou! Amerika is een land dat een hele hoop moois te bieden heeft en daarom gaan er ook jaarlijks miljoenen toeristen die kant op om hiervan te kunnen genieten.

Amerika heeft ook schitterende landschappen te bieden en wij snappen maar al te goed dat jij al dit moois graag aan je muren hangt. Iedereen kent wel de standaard landschap schilderijen die je overal tegenkomt, wij dachten dit kan anders. Daarom hebben wij deze in een nieuw jasje gestoken. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

Onze nieuwe collectie

Landschap schilderijen zijn enorm populaire wanddecoraties om de muren mee op te fleuren. Dit zijn namelijk enorme sfeermakers en je kunt er ook de illusie van diepte mee aanbrengen in een ruimte. Bij Walljar zijn wij ook fan van landschap schilderijen en zijn we aan de slag gegaan om het net even wat anders te doen. Wij hebben unieke ontwerpen gemaakt van meerdere van de gaafste landschappen van Amerika zodat jij je muren hier mee kunt decoreren.  Hieronder hebben we er een paar voor je uitgelicht.

Golden Gate Bridge

De Golden Gate Bridge, deze brug is ruim 2,7 kilometer lang en heeft een hoogte van 227 meter. Dit iconische ontwerp is door de ASCE zelfs uitgeroepen tot één van de zeven moderne wereldwonderen. De brug verbindt het schiereiland van de stad met Marin County. De brug is ook vaak terug te vinden in film zoals, Superman, Godzilla, Rise of the Planet of the Apes, A View to a Kill en nog vele anderen. Dit meesterwerk van Joseph Strauss is een absolute eyecatcher en verdient zeker een plekje aan jouw muur.

Ben jij op zoek naar een uniek landschap schilderij van de Golden Gate Bridge in San Francisco? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij hebben drie unieke designs van deze iconische brug voor je klaarstaan. Haal deze nu in huis!

Yosemite Valley United States

Eén van de mooiste landschappen van heel Amerika is Yosemite Valley. Deze glaciale vallei in Californië was vroeger een gletsjer en is nu een enorm gave toeristische attractie. Yosemite Valley ligt in het Yosemite Valley National Park. Dit park heeft een oppervlakte van meer dan 3.000 km2 en trekt jaarlijks meer dan 4,5 miljoen bezoekers. De vallei is absoluut de grootste trekpleister waardoor al deze mensen hier naartoe komen. De natuur heeft absoluut zijn best gedaan op deze vallei en dit inspireerde ons om hier drie unieke wanddecoraties van te maken.

Wil jij één van deze unieke landschap schilderijen in huis halen? Check dan onze designs van de Yosemite Valley hier!
Landschap schilderijen

Mojave Dessert

De Mojave woestijn die door de staten Utah, Nevada en Californië loopt is één van de meest extreme plekken op aarde. Met temperaturen variëren van -10 tot 50 graden. De woestijn staat het meest bekend om twee redenen. Als eerst het gokparadijs Las Vegas waar het hele jaar door vele gelukszoekers naartoe komen om hun leven een positieve wending te geven. En als tweede: Death Valley, deze plek binnen de woestijn is het laagste en heetste punt van Noord Amerika.

Kunnen jouw muren wel wat inspiratie gebruiken? Hang dan dit unieke landschap schilderij op aan de muur. Check onze designs nu in de webshop!

Haal nu een stukje Amerika in huis!

Haal nu gave en unieke landschap schilderijen van Amerika in huis! Onze unieke designs zijn te vinden in onze webshop en zijn beschikbaar op plexiglas, canvas en poster.

Collecties