Abstracte kunst aan de muur

Toe aan nieuwe abstracte kunst aan de muur? Walljar heeft gloednieuwe designs in de abstract collectie. De abstracte collectie bestaat uit verschillende kleuren en stijlen designs. In dit artikel bespreken we een aantal van deze stijlen:

Vrouwelijke flat designs

Een van de nieuwe toevoegingen zijn vrouwen in flat design. Flat design is helemaal in en ook de vrouwelijke figuren en lichamen zijn niet meer te missen in de kunst industrie. 

Er zijn verschillende full body posters te vinden van vrouwen. Elk full body schilderij is weer geschikt voor in een andere ruimte, zoals de feestelijke schilderijen: in de woonkamer en het schilderij met een vrouw in haar badjas: in de badkamer of slaapkamer.

Naast full-body, zijn er ook headshots in de collectie artistieke kunst te vinden. Ook in deze categorie zijn er verschillende posters terug te vinden, met een andere vibe. Naast basic achtergronden, wordt er bij sommige artistieke kunst posters op de achtergrond gebruik gemaakt van een modern printje. Dit maakt de abstracte kunst aan de muur super trendy!Abstracte kunst aan de muur

Abstracte landschappen

Een andere toevoeging in deze collectie zijn de landschap posters. Deze designs beelden woestijnen uit in aardse kleuren (zie de grote poster in de afbeelding hieronder). De abstracte kunst aan de muur is makkelijk te combineren in fotowanden. Samen met de Marokkaanse fotografie posters, typografie posters en line art posters kun je gemakkelijk een leuke fotowand maken!

Interesse om een fotowand te creëren: lees dan snel deze tips!
Abstracte kunst aan de muur

Abstracte kunst aan de muur: earth tones

Deze stijl bestaat uit prachtige abstracte schilderijen met vazen, planten en abstracte vormen tegen lichtgekleurde achtergronden. Een aantal van deze abstracte schilderijen worden mooi ingekaderd door witte randen, wat een moderne look geeft. Geef sfeer aan jouw interieur met abstracte kunst aan de muur!

Tip! Wil jij liever geen gaten in de muur? Zet jouw fotolijst dan neer op een kastje net zoals in het voorbeeld hieronder.
Abstracte kunst aan de muur

Abstracte kunst aan de muur: kleuren

Kleuren zijn erg belangrijk in ieder interieur, met bepaalde kleuren kun je een warme uitstraling aan je woning geven. De abstracte collectie bestaat uit zachte, warme kleuren die jouw wanden weer tot leven brengen! De aarde- en rustige tinten kunnen worden afgewisseld door donkere elementen toe te voegen, zo creëer je wat contrast in de kamer.

Door de kleuren en vormen van de abstracte collectie mengt de kunst goed in elk interieur. Of je nu een modern, klassiek of landelijk interieur hebt, het zal altijd goed staan! Kies voor jouw landelijke interieur voor natuurlijke vormen en voor een modern of klassiek interieur strakke, hoekige vormen.

Is abstracte kunst aan de muur echt iets voor jou?

Ontdek dan snel alle nieuwe designs op deze pagina. Kies jouw favorieten uit en creëer een mooie fotowand! Geef jouw interieur een moderne sfeer met wat abstracte kunst aan de muur!

Collecties