3D schilderijen

Onze collectie 3D schilderijen zijn erg mooi op zich, maar kunnen elkaar ook heel goed aanvullen. Zo kun je verschillende kleuren en design combinaties maken. Kijk mee naar hoe wij de 3D schilderijen met elkaar zouden stylen. 

Maak een leuke kleurencombi!

De vrolijke kleuren groen en terracotta zijn een leuke zomer combinatie. Als jij graag wat kleur zou willen toevoegen in jouw interieur dan sluiten deze twee perfect bij elkaar aan. De formaten van deze 3D schilderijen zijn 60 x 90 cm.
3D schilderijen

Nude fotowand

Heb jij een bohemian of japandi interieur? Dan staat de combinatie van een wit samen met een beige 3D schilderijen mooi in jouw kamer. De twee lichte kunstwerken zijn minimalistisch, modern en tijdloos. Ideaal voor in de woonkamer! De formaten van deze 3D schilderijen zijn 70 x 100 cm.
3D schilderijen

Ga voor een stoere look met donkere kleuren

Donkere kleuren in wanddecoratie geven een chique look aan jouw interieur. Deze zwarte en grijze 3D schilderijen hebben het formaat 70 x 100 cm. Perfect voor aan een grote wand die wel wat opvulling kan gebruiken!
3D schilderijen

Een hele wand vol met 3D schilderijen!

Want waarom ook niet, als jij de ruimte hebt (bijvoorbeeld in een lange gang van een kantoor) is dit zeker een leuke muurvulling. Combineer de kleine 40 x 60 cm schilderijen met de tussenmaat van 60 x 90 cm of zoals hieronder te zien is met het grote formaat van 70 x 100 cm.
3D schilderijen

Voor welke 3D schilderijen combinatie zou jij gaan?

Deel jouw fotowand met ons via de #walljar of door jouw foto te mailen naar info@walljar.com!

Fotowanden