3D kunst aan de muur

3D kunst aan de muur is uniek, trendy en zal een echte eyecatcher zijn in jouw interieur. De 3D kunstwerken van Walljar zijn handgemaakt en hebben een reliëf in het design. Kijk mee naar deze toffe collectie!

De verschillende designs

Er zijn zes verschillende designs van de reliëf kunst. Hieronder kun je de verschillende designs zien. Naast de verschillende designs kun je elk design kopen in de kleuren: wit, zwart, beige, terracotta, grijs of groen. Alle designs worden mooi ingelijst met een houten baklijst, dit geeft de 3D kunst aan de muur een chique look. 
3D kunst aan de muur

Limited edition 3D kunst aan de muur

Naast de sjablonen die op deze pagina te zien zijn, hebben wij ook limited edition reliëf kunst designs. Zo heb jij een uniek exemplaar in jouw kamer hangen! De limited edition 3D kunst is gemaakt met een extra detail bladgoud. Hoe bijzonder is dat! Goud is helemaal in, in de wereld van interieur. Dus pak jouw kans nu om een limited edition in handen te krijgen.
3D kunst aan de muur

Jouw persoonlijke kleuren!

Zou jij graag één andere kleur baklijst willen hebben, of een houten baklijst om een van de gekleurde designs? Geen probleem! Wij kunnen dit custom voor jou maken. Daarnaast is het ook mogelijk om een eigen kleur aan te leveren. Weten hoe je dit doet? Neem dan contact met ons op via info@walljar.com.  
3D kunst aan de muur

Kom de 3D kunst bekijken in de winkel

Zou jij graag de 3D kunst van dichtbij willen zien? Dat kan in onze winkel! Wij zijn open van woe-vrij van 10:00-17:00 en za-zon van 12:00-17:00. Mocht dit niet uitkomen, maak dan een afspraak via info@walljar.com. Wij zijn gevestigd op de volgende locatie:

Van Oldenbarneveltstraat 113
3012 GS Rotterdam

3D kunst aan de muur

Koop nu jouw favoriete 3D kunst aan de muur!

Helemaal meegaan met de trends van nu? Koop dan jouw favoriete 3D kunst aan de muur!

CollectiesMaterialen