3D art

Onze liefde voor wanddecoratie en het mooi aankleden van lege wanden voor zowel consumenten als zakelijke klanten wordt gecombineerd in deze collectie. Unieke, kwalitatieve 3D art is namelijk in elk interieur mooi! 

Wat is 3D art?

Dat is een begrijpelijke vraag, want worden deze designs nu geprint met een 3D printer? Dat is niet het geval. De 3D art schilderijen van Walljar worden gemaakt van hout en ingelijst met een houten baklijst. Er wordt structuur aangebracht op de designs zodat er reliëf in het schilderij komt. Hierom worden de schilderijen ook wel reliëf kunst genoemd. De naam 3D art komt voort uit de opbouw van het schilderij. Door de verschillende lagen hout komt het schilderij als het ware uit je muur zetten! 
3D art

Waar worden de schilderijen gemaakt?

Wij van Walljar maken de schilderijen zelf in een werkplaats in Rotterdam. Zo kunnen wij onze eigen unieke designs leveren en houden wij rekening met het duurzaam produceren van de schilderijen. Zo worden de designs zo opgemaakt zodat er minder hout verloren gaat.
3D art

Welke designs hebben jullie?

Walljar heeft verschillende 3D art designs, nummer I tot en met VI. Deze designs zijn in de kleuren wit, zwart. beige, terracotta en groen en grijs te verkrijgen. Alle schilderijen worden mooi ingelijst in een houten baklijst.

Daarnaast hebben wij nog twee limited edition designs, waarin bladgoud is verwerkt. Perfect als jij graag net iets extra’s zou willen in je interieur!
3D art

Kan ik ook kleuren mixen en matchen?

Yes, dit is zeker mogelijk! Mocht jij liever een groen 3D art schilderij met een houtkleurige baklijst willen of een wit schilderij met een witte baklijst? Dat is geen probleem. Stuur jouw verzoek naar info@walljar.com en wij zullen dit custom voor jou maken.
3D art

3D art: de leukste interieur trend van nu!

Deze collectie is zowel in jouw woonkamer of op kantoor erg geschikt. Bekijk de hele collectie op de 3D art pagina, en kies jouw favoriet nu. Heb jij een mooie foto met jouw schilderij in jouw interieur? Tag ons dan in jouw foto met #walljar.
Collecties